Evet arkadaşlar üzgünüm belki ağır bir başlık oldu ama söyleyecek birşey bulamıyorum ya..
Kardeşime kan lazım oldu bugün gene malum 10 günde bir kan alıyor bende kan grubu uyan bir arkadaşıma rica ettim hastaneye yönlendirdim gidip kan vermesi için kardeşimide cep telefonundan aradım bilgisi olsun diye ulaşılamıyor bende babamı aradım bu kısmı geçiyorum ( GICIK oldum babalar özür dilerim ama benim babam GICIK daha kötü bir laf etmeyeyim. )
Meğer kardeşimin cep telefonunu orda kendini bilmeyen birisi çalmış.Evet bu ilk vaka değil malesef.
Kardeşim Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hemotoloji servisinde yatıyor insanların maskelerle dolaştığı ve çoğunluğunu lösemi hastasının oluşturduğu bir servis burası düşünebiliyormusunuz burdaki insanların ne kadar morale ihtiyacı var ve bu insanların cüzdanlarını, cep telefonlarını çalıyorlar şu an kardeşime acil ulaşmam gerekirken ulaşamadım bu daha da vahim bir durum olabilirdi.
Hemen hemen her hafta hırsızlık oluyor kardeşim cüzdanını yastığının arasına koyuyor cebide sürekli yanında galiba şarj olsun diye takmış uyumuş.
Şimdi soruyorum bu kadarmı vicdansız oldu insanlar ya...Bu kadarmı insanlığımızı kaybettik.