bayanlar yeniyim diyorum bilmiyorum diyorum kimse cevap yazmiyo bende oglumun gorunmesini istiyorum yaaaaaaa
bayanlar yeniyim diyorum bilmiyorum diyorum kimse cevap yazmiyo bende oglumun gorunmesini istiyorum yaaaaaaa
Nereye eklemek istiyorsun ?
Profil resmine mi ?
hay allah razi olsun evet ama beceremiom
Kendi resmimi nasıl yüklerim ?
Resim Yüklemek için yapılması gerekenler:
1- Yüklemek istediğiniz resmi bir resim editöründe (Paint Shop, Photo Shop, Imager, Paint, Photo Editor v.b.) açın ve boyutlarını en çok genişliği: 120 piksel, yüksekliği: 140 piksel olacak şekilde ayarlayıp kaydedin.
2-Kullanıcı Ayarları bölümüne girin ve Simge/Resim Yükle butonuna basın.
3- Dosya Seç satırında yer alan Browse butonuna tıklayın ve açılan pencereden, bilgisayarınıza önceden kaydettiğiniz resmi seçin.
4- Kaydet butonuna tıklayın
Eğer herhangi bir hata mesajı gelmezse resminiz yüklenmiş demektir.
Eğer resminizi göremiyorsanız,Gene Kullanıcı Ayarları bölümüne gidip Kullanıcı Bilgilerini Değiştir butonuna tıklayın; burada Simge/Resim satırının karşısında, Simgem/Resmim seçeneğinin seçili olmasını sağlayın (eğer değilse). Eğer bu seçenek listede yoksa, resminizi yükleyememişsiniz demektir.
aslinda dediklerini yaptim ama yeterli degil diyo ben yeterli degilim ya ne yapmam lazim uzun sure bburda birilerine yazip cevapmi beklemem lazim anlamiom ki sagol cok tesekkur ederim vildan
Hımmm,
Yeterli değilsin demek ki !
O zaman birkaç gün daha beklemen lazım ne yazık ki sonra bir daha dene....