canım kankimmm...isterdimkii orda olayım,isterdimkii bu mutlu gününü senle paylaşayım...zaman ne çabuk geçiyor değilmiii...allah hep bu mutlu günü sana gösterir inşallah...nice mutlu yıllara kaan bebek...işte handemin hamile olduğu günlerden birgün açmış olduğu form...
işte handemin oğluşunu müjdelediği form....hande-kaan yazdı:
merhaba..bugün doktora gittim..moralimi bozdu biraz...ben hamilleliğimin son 1 ayındayım ama çok kilo aldım..yani ne siz sorun ne de ben söyliyim...
aslında biraz da ilk 5 ayın çok zor ve yatarak,riskli geçmesindendi...
fakat dr. bugun bebeğimin biraz düşük tartılı doğabileceğini söyledi...
gerçi gelişimi normalmiş ama kilosu işte...
az ye vs dedi...
çok moralim bozuldu..gerçi bin şükür bu nedir ki... Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin diyorum kendi kendime ama işte...
benim gibi deneyimi olan var mı?
paylaşırsanız çok sevinirim...
vee yine kaan bebeğin yeni doğduğu sıralarda açtığı form...hande-kaan yazdı:
1 haftadır siteye giremedim çünkü 2 ayrı hastanede yattım..sularım geliyomuş... başka sonra gelmiyo dediler ama kontrol için perşembe günü gittim dr. beni doğuma aldı!!!!!!!!!!!!!!
1 nisan günü 17 42 de ali kaan doğduuuuuuuuuu... kimse inanamadı şaka sndı..5 gündür hastanedeydi 35 haftalık ve kgsi düşüktü yoğun bakımda kaldı..ama şimdi evdeyiz...çok şükür...fırst bulunca gelicem gene beni unutmayın ha!!!! hepinizi öptüm...
hande-kaan yazdı:
merhaba... bebişim mememi emmiyo,yoğun bakımda 5 gün kalınca ona orda biberon verdiler şimdide benim mememi kabul etmiyo..sütümü makiineyle sağıp biberonla veriyorum...ama bukezde steril etme ve ısıtmak sorun oluyo.
tavsiye edebileceğiniz sterilizatör ve biberon ısıtıcısı varmı? geceleri özellikle bu işlerle uğraşmaktan uykuya zamanım kalmıyo..