1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Hybrid View

06.01.05 TARİHLİ KIRMIZI KOLTUGA SEVGİLİ ' OZAYT ' ı (AYTEN)DAVET EDİYORUM

MERHABA ARKADAŞLAR,

ÖNCELİKLE BENDE SEVGİLİ GÜL E BANA SÜPRÜZ YAPIP BENİ KOLTUĞA OTURTTUĞU İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

DAHA SONRA SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
    NURCAN,GÜL,AYTEN,REZZAN,ELA,PELİN ,ÖZLEM,VİLDAN,SERPİL,ELİF,DERYA,FİDAN A SAMİMİYETLERİNDEN DOLAYI,HEPİNİZE TEKER TEKER TEŞEKKÜR EDİYORUM.

BU SAAT İTİBARİ İLE KOLTUĞU
    ARKADAŞIM OZAYT A DEVREDİYORUM,

HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN,

Re: 06.01.05 TARİHLİ KIRMIZI KOLTUGA SEVGİLİ ' OZAYT ' ı (AYTEN)DAVET EDİYORUM

YA ŞİMDİ BEN KOLTUKTAMIYIM. KATLANICAZ ARTIK. ŞAKA BİR YANA FİLİZCİĞİM, SORULARLA BELKİ KENDİMİ AZDA OLSA ANLATABİLİRİM ARKADAŞLARA. TEKRAR TEŞEKKÜRLER CANIM.HADİ SORU SORUN BANA....

KISMET SANAYMIŞ AYTEN:))

AYTEN,

KIRMIZI KOLTUKDA İLK SORUMU SANA SORMAK KISMETMİŞ HADİ BAKALIM.

1-EŞİNLE NASIL TANIŞDIN?
    2-YAPMAKDAN HOŞLANMADIĞIN AMA YAPMAK ZORUNDA OLDUĞUN ŞEY VAR MI?
    3-KISKANÇMISIN?
    ......

AKLIMA GELENLER BUNLAR.

SEVGİLER.

Re: ESRA'YA :-))

SELAM ESRA. SORULARI CEVAPLAMAYA BAŞLIYORUM. SIKI DUR.
    1*EŞİMLE OKULDA ÖĞRETMENLİK YAPTIĞIM İLK SENE YANİ 96 YILINDA (İST.) TANIŞTIM. NORMAL İKİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLIĞINDAN, AŞKA, SEVGİYE VE EVLİLİĞE DÖNÜŞTÜ.
    2*HER SABAH 7'DE UYANMAK. ( HAFTA SONLARIDA KALKIYORUM. ÇÜNKÜ KIZIM 7 OLDU MU AYAKTA)
    3*EŞİMİ ÇOK KISKANIRIM. AMA FARKETTİRMEMEYE ÇALIŞIRIM.
    KIZIMA BAŞKASI FAZLA İLGİ GÖSTERİRSE KISKANIRIM. SEVDİĞİM İNSANLARI KISKANIYORUM AMA ÖLÇÜYÜ HİÇ KAÇIRMADIM.

SEVGİLER

Evet Ayten hanımmmm

Naber? Keyfin iyi gibi Hava nasıl oralarda?

Tamam tamam sorularıma geçiyorum.

Öğretmen olmak kendi seçiminmiydi. Hani aile ısrar eder falan o bakımdan yani

Mesleğini seviyormusun?

Biz bazen tek çocukla başa çıkamazken sen onca çocukla nasıl başa çıkabiliyorsun?

Öğretmenlik birazda sabır işi diyebilirmiyiz?

Şimdilik bunları cevapla gerisi gelir

Re: 06.01.05 TARIHLI KIRMIZI KOLTUGA SEVGILI ' OZAYT ' i (AYTEN)DAVET EDIYORUM

BI SORUDA BENDEN AYTENCIM
    -YANLIZ BIR ADADA KALSAN YANINA ALACAGIN 3 SEY NE OLURDU?
    KLASIK BI SORU OLDU AMA IDARE ET ARTIK

SEMA' YA :-)))

SEMACIM SORUNUN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ ARKADAŞIM. AYIP EDİYORSUN. CEVAPLARIM TABİ:
    1* GÜNEŞ KREMİ
    2* MAYO
    3* DÖNÜŞ BİLETİ

SEVGİLER

aytencim hoşgeldin,
    hadi bakalım sınava.....

soru
    1-en çok nelerden hoşlanırsın?
    2-en çok nelerden hoşlanmazsın?
    3-hayatın verdiği bir ders varmı?
    4-son zamanlarda sıkıldığın şeyler neler?
    5-seni heycanlandıran ilk aklına gelen nedir?
    6-yapmayı isteyipte yapamadığın ?

öpüyorum seni

Re: FİLİZ'E...:-)))

FİLİZCİĞİM, SORULARA CEVAP VERMEK GERÇEKTEN ZEVKLİ BİR İŞMİŞ. BAŞLIYORUM:
    1* TEK BAŞIMA ALIŞVERİŞ-EŞİM VE KIZIMLA BİRYERLERE GİTMEK
    2* KIZIMIN HASTALANMASINDAN VE ÜTÜ YAPMAKTAN HİÇ HOŞLANMIYORUM.
    3* EVET. HAYATIN VERDİĞİ BİR DERS VAR. KENDİMİZE;
    KARŞIMIZDAKİNE VERDİĞİMİZ DEĞERDEN DAHA FAZLA DEĞER VERMELİYİZ.HAYAT BUNU ÖĞRETTİ BANA.
    4* KIZIM HASTALANDI ARKASINDAN EŞİM ŞİMDİDE BEN HASTAYIM. ÖNEMLİ DEĞİL GERÇİ GRİP OLDUK. HASTALIKLAR ARTIK SIKTI.
    5* KIZIMA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENİNCE ÇOK HEYECANLANMIŞTIM.
    ŞİMDİ İSE KIZIMIN BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖSTEREN HERHANGİ BİR HAREKETİ BENİ HEYECANLANDIRIYOR.
    6* SABAHTAN AKŞAMA KADAR GÜNÜN BENİM OLMASINI, VE O GÜN BOYUNCA DA ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTERDİM. AMA YAPAMIYORUM.
    ZAMANIM YOK.

BENDE ÖPTÜM FİLİZCİĞİM.

NURCAN ' A :-)))

NURCAN'CIĞIM HAVALAR KÖTÜ. ÇÜNKÜ SOĞUK
    BİRDE NEZLE OLDUM GALİBA. AMA SORULARI CEVAPLANDIRMAK HOŞUMA GİTTİ.ŞİMDİ CEVAPLARIM:

EVET ÖĞRETMEN OLMAK BENİM SEÇİMİMDİ. İNANIRMISIN AİLEM OKUL HAYATIM BOYUNCA HİÇBİR SEÇİMİME KARIŞMADI. HEP DESTEK OLDULAR.
    EVET SEVİYORUM. DERS KONUSUNU ÖĞRETMEK, HAYATI ÖĞRETMEK, ÖĞRENMEYİ ÖĞRETMEK... ÇOK SEVİYORUM.
    BEN MESLEK LİSESİ ÖĞRETMENİYİM. İLKÖĞRETİM ÇOCUKLARINDAN ÇOK FARKLI. BUNLAR GENÇ OLMUŞ ÖĞRENCİLER. KONUŞUNCA İSTEKLERİNİ ANLATABİLDİĞİN, DİNLENEBİLDİĞİN BİR ORTAMDA ÇALIŞIYORUM. AMA HER ÖĞRENCİ AYNI OLMUYOR TABİİ.
    ÖĞRETMENLİK EVET SABIR İŞİ. AMA SABRIN SONU HER ZAMAN SELAMET OLMAYABİLİYOR.ÖĞRENCİLER HAYATIN BİR ÖLÇÜDE NE
    KADAR ZOR, AYNI ÖLÇÜDE DE NE KADAR KOLAY OLDUĞUNU GEÇ FARKEDİYORLAR.ZAMANINDA ÇALIŞIP, ALTYAPIYI İYİ ALAMAMIŞ ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNV. SINAVINDA BAŞARISIZ OLUYOR.İŞSİZLER SINIFINA KATILIYORLAR.YAZIK, GÜNAH... BENİ EN ÇOK BU ÜZÜYOR.

UMARIM İSTEDİĞİN CEVAPLARI ALABİLMİŞSİNDİR.
    SEVGİLER