kızlarımız oğullarımız sizce bu sendromlamı girecek ergenlik çağlarına şimdiki gençler hep böylede...
kızlarımız oğullarımız sizce bu sendromlamı girecek ergenlik çağlarına şimdiki gençler hep böylede...
evet bizde yasadik bunlari ve onlarda yasayacaklar ama tek fark su
kendim icin konusuyorum´cocugum özgür oldugunu her zaman bilecek zaten bunun icin savas vermesine gerek yok ama özgür oldugu kadar da sorumluluklarini bilmesi gerekecek
ben özgür degildim ama sorumluluklarimda oldugunu söyleyemem bu yüzden ben degisik yapmaya kararliyim
malesef...hatta dahada özgür olamak isteyecekler..ama no problem bizde çok rahat büyüdük...o sebepten kızımın her zaman yanında olacağım..fark etmez benim için
Valla hiç sorma Banu.
Benim iki tane yeğenim var illallah dedirttiler. Bi kere nereye giderlerse gitsinler bi kuyrukları var. Hiç ailece vakit geçirelim dedikleri yok. Geçen gün saat 09:00 da kapı çalındı, baktım yeğenim ve yanında biri daha??????? Dedim sen gir içeri, onu içeri aldım, pijamalarım üstümde ben odaya girip değişeyim sende arkadaşını içeri al dedim. Tabii fırçalamayıda ihmal etmedim. Ama nerde anlayan.
eğer çocuklarımızı çok sıkmazsak bu sendroma girmezler bence
benimki şimdiden o sendromda mı ne? özgür takılıyorrr. ben alışkın olacağım ergenlikte heralde. ya da o durulacak, bu kadar özgürlük yeter diyecek
şaka bir yana sendromların biri başlar biri biter. biz de biticez yakındaaaaa...
Kızlar yaaaa
ne diyosunuz siz...2 yaş sendromu hikaye bunların her yaşı sendrom
Sendrom çocukları
kesinlikle heleki yurt disinda yasiyanlar daha cok cekicek bence burdaki yasam tarzlarindan dolayi.
İstemedikleri kadar özgür beyinlere sahip olacaklar,ne yaparsak yapalım beyinlere kilit vuramayız.