Merhaba arkadaşlar,
Dün işyerinde acayip canımız sıkıldı.Hala daha emin olun kendime gelemedim.yok böyle bişey ya ne işyerinde ne evde nede sokakta güvende değiliz artık.
Ben bilgisayar firmasında çalışıyorum.Dün saat 6.30 gibi kargolarımızın çıkacağı saatte tam kargolar hazırlanmış kolilenmiş kargoyu beklerken iki kişi geldi fiyat alıcaz bilgisayar almak istiyoruz dedi neyse gereken bilgileri verdim kart istediler o arada kapıda açıktı ben kart almak için masama gittim bu arada birisi benimle birlikte masaya kadar geldi ve diğeride ortadaydı kartı verdim çıktılar tam o arada kargo geldi aaaaaa birde ne göreyim kargo kolisinden biri çalınmış.içerisinde bilgisayar kasası olan her bişeyi hazırlanmış içi dolu olarak çalınmış neredeyse bayılacaktım onlar beni oyalarken tahmin ediyorum arkalarında biri daha vardı ve oda koliyi götürdü.ya resmen şoka girdim.koştum hemen dışarıya ama malesef kimseyi göremedim.bi yandan zarar ettiğinemi üzülürsün diğer yandan anadoludaki bayime malı teslim edemiyorum onamı üzülürsün yada gençlerin o pırıl pırıl gençlerin bunu yapmış olmalarınamı üzülürsün yani arkadaşlar fena halde canım sıkıldı.
Ne olacak halimiz böyle bilmiyorum.Her geçen gün toplumumuz biraz daha bozuluyor ve hayatımız tehlikeye giriyo Allahım daha beterlerinden korusun ve kötülüklere fırsat vermesin diyorum.
Zekiye