1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 24 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Hybrid View

konu eski kocalar sizinkiler ya da konu komşunun eskisi...

şimdi ben merak ediyorum

adamlar ve kadınlar ortak yaşanan bir hayata son verdik

biz anneler genel olarak çocuklarımızın velayetlerini aldık

kendimize bir şekilde yeni hayatlar kurduk

şimdi kendime bakıyorum da

hayatımda akşam olunca eski eşimin gelmesi dışında hiç değişiklik yok

tamam şimdi oğuz da yok ama o evli olsaydım da olmayacaktı

peki erkekler ne yapıyor

gidip birilerinin yanına mı yerleşiyor

yemek yapıyorlar mı

çamaşırlarını yıkıyabiliyorlar mı

evlerini temizliyebiliyorlar mı

daha doğrusu kendi düzenlerini kendileri sağlıyabiliyorlar mı?

yoksa eskiden biz kadınların yaptığı ama şimdi çevremde ki kimsenin yapmadığı gibi ailelerinin kanatları altına mı giriyorlar...

Re: konu eski kocalar sizinkiler ya da konu komşunun eskisi...

kadınlar daha rahat adapte oluyorlar erkeklerin işi çok daha zor toplumun dısına ıtılıp daha yalnız kalabılıyorlar.

savaşların, sınırların, sınıfların olmadığı hayal ülkesinden

valla henüz birsey söyleyemeceğim malum nedenlerden ötürü

ancak çor yok çocuk yok daha kolay yeni bi hayat kuracaktır daha kolay adapte olacaktır diye düşünüyorum
    ver nafakayı sonrasında sıfır sorumluluk

4. Re: konu eski kocalar sizinkiler ya da konu komşunun eskisi...

Onların işi daha kolay dul kadın diye toplumdan baskı görmüyorlar.Onlar sevgili yapar ne de olsa erkektir birşey denmez ama kadın böyle birşey yapamaz.

Türkiye'de yaşıyorsa , sevgilisi olsa ya kulağını tıkayacaktır etrafındakilere ya da gizli olacaktır.Yaşadığı yere göre değişiyor maalesef

Ayrıca çocukla ilgilenen genellikle anne olduğu için daha rahatlar ve hemen evleniyorlar.Annenin evlenmesi de daha zor.Çünkü düşünmesi gereken öncelikle çocuğunun mutluluğu

erkeklere hiç acımıyorum ne yaparlarsa yapsınlar,isterse acından ölsünler boşver

Blog Girişleri
    1

senveben yazdı:
    Onların işi daha kolay dul kadın diye toplumdan baskı görmüyorlar.Onlar sevgili yapar ne de olsa erkektir birşey denmez ama kadın böyle birşey yapamaz.

Türkiye'de yaşıyorsa , sevgilisi olsa ya kulağını tıkayacaktır etrafındakilere ya da gizli olacaktır.Yaşadığı yere göre değişiyor maalesef

Ayrıca çocukla ilgilenen genellikle anne olduğu için daha rahatlar ve hemen evleniyorlar.Annenin evlenmesi de daha zor.Çünkü düşünmesi gereken öncelikle çocuğunun mutluluğu

erkeklere hiç acımıyorum ne yaparlarsa yapsınlar,isterse acından ölsünler boşver

sosyo-ekonomik acidan bulunan sinif yukseldikce kadina yonelik baskilar da o derece azaliyor...

zengin kesimde ne tore cinayeti var, ne dul kadina baski, ne mahalle baskisi, ne din baskisi ne de ba$ka sacmaliklar...bu "para" ne menem birseymi$ ki insana her acidan "ozgurluk"unu sagliyor...

insanlar da bunu nasil yutuyorlar..zengin kesime, villada ya$ayana her $ey serbest...dul kadin da olsa bo$ândigi ak$am bir sevgili bulunca oh cok iyi yapmi$sin deniyor (ki bu sevgili genelde eski kocadan daha genc oluyor)...ya orta kesimin dul'lari?? sokaga cikmasi bile bir olay...

bu cifte standart beni cok rahatsiz ediyor...kadin ayni kadin, ayni $artlarda bo$aniyor.. bir tek oturdugu muhit, cebindeki para farkli digerlerinden.

para, demek ki hayatimizdaki herseyi degistiren olgu...demek ki para, namus(?)u da satin aliyor, tore(?)yi de, yeri geldiginde insani da...

cemile baskı ya cevap vermek azıcıkda kadında bitiyor

benim gibi kadına bile mahalle baskısı yapmaya çalışıyorlar )

höst diyorum bitiyor ?

annem hala evli barklı kadınsın sen diyor elif anneanne annem bekar diyor

neyse konu bu değil zati

konu adam kısmısı nasıl yaşıyor

7. Re: konu eski kocalar sizinkiler ya da konu komşunun eskisi...

Erkekler bosandiktan sonra nasil yasiyor?
    Senveben nickli arkadas gibi ben de „hic umrumda olmaz isterlerse acindan ölsünler“ diyenlerdenim..

Ama benim exin acindan falan öldügü yok. Gayet güzel yasiyor..

Bir kiz arkadasi var. Benim eski evimi satin aldiktan sonra, onunla beraber oraya tasindilar. Kiz köylü isvicreli. Köylü tahta vitrinlerini getirip koymus evin bas kösesine, evi mafetmis.. kapidan gördüm de eve acidim Kiz bir de benim yapmadigim her seyi yapiyor. Misal temizlik. Leo’nun bir esyasini falan götürdügümde öyle arada gözüme carpiyor, Üzerinde erimis bir tshört harala gürele temizlik yapiyor.. Hizmetci ruhlu bir sey.. Bir kere bana kapiyi acma gafletini gösterdi, sonra ama bakti benden ilgi sifir, kacti kenara cekildi. Hic yüz göz olmuiyorum. Bir kere de kayak kayarken cafe’de karsilasmistik.. Ben David bizim masadan gecerken durdu bizmle sohbete giristi ben de tabagindan strudelinden tadmistim , bayilirim Apfelstrudel’e. Neyse sonra gitti kizin arkasindan adamcagiz onun karsisina oturdu bizden uzak bir yerde. Orada kiz adamin beynini yedi vir vir vir.... Yani ben de mi böyleydim acep evliyken dedim kendi kendime :lough:

Exin Leo’yla iliskisi de cok iyi.. Her zamanki gibi Carsamba Persembe günleri ve iki haftada bir hafta sonlari Leo’yu aliyor. Bende oldugu günler bile gitar birakma, tenis raketini alma bahanesiyle bana ugrayip Leo’yu görüyor. Sarilip öpüyor. Cok özlüyor farkindayim.. Ondayken de cok ilgileniyor, aktiviteler yapiyor..

Exin benimle iliskileri de iyi. Bir seyi ben istemeden bile yapar. Gecen arabasini ödünc istedim verdi. Arabanin anahtarini almaya geldi, evdeki koca yilbasi camini balkona tasidi. Evde bozulan bir sey olsa ben söylemeden bu bozuk mu, ben yapayim der.. Yalniz bir huyu var her gün bana telefon ediyor. Leo’yu aldin mi. Misafirlerini biraktin mi ? Bilmem ne nasil gecti? iyi gitti mi. Su mu ? bu mu?.. sürekli soruyor. Bazen hosuma gidiyor ilgineliyor diye, bazen de kiziyorum sürekli ariyor diye..

Baska insanlarla sosyal yasantisi iyi: Sürekli evine misafir davet eder. Büyük davetler yapmayi, yemek hazirlamayi, saraplar sunmayi pek sever. Ortak arkadaslarimiz hala David’in ikramlarini unutamazlar. Buna halen devam ediyor. Hemen her hafta sonu bir misafir agirliyor.

Kendi kendine bakabilme konusu: Beceriklidir. Iran yemeklerini nefis yapar. Kiz temizlemeseydi evi temizleme isini de cok iyi yapardi, benle evliyken hep o temizlerdi

Kisaca hic acinacak bir durumu yok. Aynen hayati devam ediyor..

Asil bizim bosanmadan sonra benim sosyal hayatim zayifladi diyebilirim. Yemek yapmama, kendine bakamama hakkinda konusacaksak herhalde o sahis benimdir..

Ayıptır sorması Deniz
    Boşanınca bile böyle ilgiliyse bu adam, evliykende ilgili alakalıdır. Neden bıraktın bu adamı?

Linde yazdı:
    Erkekler bosandiktan sonra nasil yasiyor?
    Senveben nickli arkadas gibi ben de „hic umrumda olmaz isterlerse acindan ölsünler“ diyenlerdenim..

Ama benim exin acindan falan öldügü yok. Gayet güzel yasiyor..

Bir kiz arkadasi var. Benim eski evimi satin aldiktan sonra, onunla beraber oraya tasindilar. Kiz köylü isvicreli. Köylü tahta vitrinlerini getirip koymus evin bas kösesine, evi mafetmis.. kapidan gördüm de eve acidim Kiz bir de benim yapmadigim her seyi yapiyor. Misal temizlik. Leo’nun bir esyasini falan götürdügümde öyle arada gözüme carpiyor, Üzerinde erimis bir tshört harala gürele temizlik yapiyor.. Hizmetci ruhlu bir sey.. Bir kere bana kapiyi acma gafletini gösterdi, sonra ama bakti benden ilgi sifir, kacti kenara cekildi. Hic yüz göz olmuiyorum. Bir kere de kayak kayarken cafe’de karsilasmistik.. Ben David bizim masadan gecerken durdu bizmle sohbete giristi ben de tabagindan strudelinden tadmistim , bayilirim Apfelstrudel’e. Neyse sonra gitti kizin arkasindan adamcagiz onun karsisina oturdu bizden uzak bir yerde. Orada kiz adamin beynini yedi vir vir vir.... Yani ben de mi böyleydim acep evliyken dedim kendi kendime :lough:

Exin Leo’yla iliskisi de cok iyi.. Her zamanki gibi Carsamba Persembe günleri ve iki haftada bir hafta sonlari Leo’yu aliyor. Bende oldugu günler bile gitar birakma, tenis raketini alma bahanesiyle bana ugrayip Leo’yu görüyor. Sarilip öpüyor. Cok özlüyor farkindayim.. Ondayken de cok ilgileniyor, aktiviteler yapiyor..

Exin benimle iliskileri de iyi. Bir seyi ben istemeden bile yapar. Gecen arabasini ödünc istedim verdi. Arabanin anahtarini almaya geldi, evdeki koca yilbasi camini balkona tasidi. Evde bozulan bir sey olsa ben söylemeden bu bozuk mu, ben yapayim der.. Yalniz bir huyu var her gün bana telefon ediyor. Leo’yu aldin mi. Misafirlerini biraktin mi ? Bilmem ne nasil gecti? iyi gitti mi. Su mu ? bu mu?.. sürekli soruyor. Bazen hosuma gidiyor ilgineliyor diye, bazen de kiziyorum sürekli ariyor diye..

Baska insanlarla sosyal yasantisi iyi: Sürekli evine misafir davet eder. Büyük davetler yapmayi, yemek hazirlamayi, saraplar sunmayi pek sever. Ortak arkadaslarimiz hala David’in ikramlarini unutamazlar. Buna halen devam ediyor. Hemen her hafta sonu bir misafir agirliyor.

Kendi kendine bakabilme konusu: Beceriklidir. Iran yemeklerini nefis yapar. Kiz temizlemeseydi evi temizleme isini de cok iyi yapardi, benle evliyken hep o temizlerdi

Kisaca hic acinacak bir durumu yok. Aynen hayati devam ediyor..

Asil bizim bosanmadan sonra benim sosyal hayatim zayifladi diyebilirim. Yemek yapmama, kendine bakamama hakkinda konusacaksak herhalde o sahis benimdir..

Deniz hakikaten öyle bir anlatmışsın ki sanki adamdan ayrıldıgına pişmansın ve yeni kız arkadaşı kıskanıyorsun.

Adamı öve öve bitiremezken, kadını yerin dibine geçirmişsin.

başkasınınkını bılmem ama benım esım doğruuuuu annesının yamacına gıdecektır, hoş sımdı bıle o yamaçtan pek ayrılmış sayılmaz