baştan sona izleyemedim hiç ama izlediğim kadarıyla hepsi hakkında şöyle böyle bir fikrim oluştu..
taner'den başlayayım
onda kesin bir psikolojik sorun var. normal değil yani..
ama içinde kötülük de yok.
bu yüzden ona üzülüyorum bazen, bir yerine bir şey yapacak diye. bir de annesinin nasıl bir ruh halinde izlediğini düşünüyorum.. alışmış olması lazım, başka türlü kalbi dayanmaz yani..
çocuk ateşe atıyor kendini, o ğaçtan öbürüne atlıyor falan, tarzan sanıyor kendini
dedi, deli, kesin deli
ebru;
görünüş olarak çoook güzel, çok asil bir havası var.
makyajsız, iyice durulaştı hepsinin güzelliği..
kişiliği hakkında yorum yapacak kadar izleyemedim ama genel olarak düzgün, gayet aklı başında ve iyi birine benziyor.
özge;
o da çok güzel, iyi ve düzgün biri sanki..
asena;
çoğu kimse sevmiyor onu..
yarışmadan önce çok büyük bir sevgim ya da ilgim yoktu ama nefret de etmezdim yani, bazen sempati duyduğumu bile söyleyebilirim.
yarışmada bana ters gelecek bir davranışını görmedim, belki oldu ama ben kaçırdım. ama bana göründüğü kadarıyla sevdim ben asenayı.
dün akşam özellikle, kendini tarif edişi benimle çok örtüştü. haksızlığa sessiz kalamayan, ille bir şey söylemek isteyen, hani bir sussa, herşey daha iyi olacak ama mümkün değil susamayan..
ben de tersi biri olamadım hiç.
bu sebepten daha bir yakın geldi bana.
derya;
bu gece rüyamdaydı barış'a hayat dersi veriyordu
demek gözüme iyi görünmüş ki barış'la konuşmasına izin vermişim rüyamda
derya da doğru biri gibi..
taçmin;
sarı kız saf, iyi birine benziyor ama olayları, tepkilerini çok da iyi bilmiyorum.
dün tevikle olan polemiğinde hangisi doğru söylüyor kestiremedim mesela..
tevik;
ı-ıh
yani nihatla kanka olduğu için en başta..
bir de, aslında bir bakıyorum, yahu gayet aklı başında yani, doğru düzgün konuşuyor falan ama bir şey itiyor beni o konuşurken.
onu sevemedim pek..
gelelim nihat'a
ona da öncesinde bir sempatim ya da nefretim yoktu.
fakat yarışmadaki ben olmazsam siz hiçsiniz, yarışmaları benim sayemde kazanıyorsunuz falan demesi,
yarışma sırasında, insanlara demoralize edici sözler etmesi.
diğer 5 kişinin karşısında duruyor olması ki o beş kişiye ben iyi gözle bakıyorum.
yani genel olarak bana verdikleri his ve fikir, olayları onların doğru aktardıkları yönünde..
e nihat bunların tam da karşısında durup, nefretle, öfkeyle, hırsla soluyunca, doğal olarak nihattan kilometrelerce uzağa düşüyorum
oradakiler nihat için tehlikeli ve kötü biri diyorlar, kötü kalpli hatta.
kötü kalpli insan birkaç iyilik yapsa da kötü olarak kodlanıyor bende.
bu yüzden..
no nihat,
yes asena, ebru, derya, taçmin, özge
ha, paskal varken bu beşliye onu da ekleyebilirim kolayca.
nihata saldırmasaydı iyiydi ama..
sanırsam iyi birini bile delirtecek kıvamda nihat
aslında tabii bu yazdıklarım, izlediğim kadarının yansıması.
belki tam tersi şeyler söylenebilir sıkı izleyicileri tarafından.
bendeki durum budur
yarışmayı kazanan ne kazanmış olacak onu da bilmiyorum ama..
para ödülüyse, taçmin kazansın diye geçer içimden