Evettt..
Eski 4.sınıflar,önceden olmayan 5.sınıflar forumunu açalım artık değil mi?
Durumlar nasıl bakalım?Neler yaptılar bütün yaz boyunca?Ödevler tamam mı?En önemlisi de okulunuz ne zaman açılıyor?
Evettt..
Eski 4.sınıflar,önceden olmayan 5.sınıflar forumunu açalım artık değil mi?
Durumlar nasıl bakalım?Neler yaptılar bütün yaz boyunca?Ödevler tamam mı?En önemlisi de okulunuz ne zaman açılıyor?
Günaydın sizede
Önce tüm çocuklarımıza başarılı bir yıl dilerim. annelerede sabır
Biz okullar kapanır kapanmaz 1 hafta sonra 45 günlük Çağdaş yaşamın yaz okuluna gittik modern dans, tiyatro,ingilizce,kitap okuma, matematik,türkçe den oluşan paket programdı saat 10:30 ile 15:00 arasıydı iyi oldu sevdi
en çokta tiyatroyu benimsedi.
Bu yaz okulu sayesinde ana dersler tekrar gibi oldu anlayacağınız. kitap okuması normal çok olmasada hergün en az 10 sayfası var kitaptan ziyade bilgisayarda araştırma yapıp okumak daha hoşuna gidiyor.
Birde 150 sayfalık tatil kitabımız var onunda bitirdi bitirecek hergün 5 sayfada ondan yapıyor .
başka başka okula 15 ün kala cd takıp feni ve sosyali tekrar eder.
Bizde durum bu
Yan gelip yattı benimki.
Bizim kız bu yaz kitap okudu, İngilizce ödevini yaptı, içinden geldikçe test çözdü, bolca yüzdü.
Öğretmeni " "dinlensin " dedi, o da dinlendi.
5.sınıflar forumu hayırlı olsun. Faydalı paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum.
Dilerim, 2010/2011 yılı yavrularımız için sağlıklı, başarılı bir yıl olur.
bizimki bolbol dinlendi ha bide özel ögretmenden ingilizce kurs aldı .okadar :lough:nerdogan yazdı:
Bizim kız bu yaz kitap okudu, İngilizce ödevini yaptı, içinden geldikçe test çözdü, bolca yüzdü.
Öğretmeni " "dinlensin " dedi, o da dinlendi.
5.sınıflar forumu hayırlı olsun. Faydalı paylaşımlar yapacağımıza inanıyorum.
Dilerim, 2010/2011 yılı yavrularımız için sağlıklı, başarılı bir yıl olur.
aynen..Esra_Aytekin yazdı:
Yan gelip yattı benimki.
Bir söylentiye göre(bize bildirmediler), bu yıl okul günü saat 19.00'a kadar uzamış.
Okula sorduk, sır gibi saklıyorlar, neden ki?
Bu yıl çok yaman bir rekabet yılı olacak sanırım, heyecanlıyız.
Gittik, kıyafetleri aldık. Uzamış boy, değişmiş etek, hırka derken, bir dolu yeni şey almak zorunda kaldık. Henüz kitap ve kırtasiyeler yok ortada...
Off, offf...
Saat 19,00 a kadar çok uzun bşr zaman dilimi değil mi?nerdogan yazdı:
Bir söylentiye göre(bize bildirmediler), bu yıl okul günü saat 19.00'a kadar uzamış.
O çocukların kendine ne zaman vakitleri kalır acaba?
Onu bunu bilmem de bizde böyle bişey olsa oğlum 2.haftada 'anne gitmek istemiyorum okulum çok uzadı kendime hiç zaman kalmıyor başka okula gidelim' der eminim..
Kızınıza kolay gelsin..
Burada birçok okul eğitime başladı. Çocuklar yarım gün de olsa gidiyor. Bizimki çağırmadı şükür. Okul açılmadan önceki iki gün gideceğiz.
BİZ TURNUVADAN TURNUVAYA KOSTUK AMA HER FIRSATI YAN GELIP YATMAKLA DEGERLENDIRDIK....
TATİLDE DİNLENENLERİ TAKDIR ETTIM... HER SEYI YERINDE VE ZAMANINDA YAPAN ÇOCUKLAR İŞTE!... BRAVO!...