Deniz şimdi Almanyada türk hava yollarından indi, Bavulu çıkmamış Ne yapılır bu durumda? Kafayı yiyeceğim, yanında hiçbirsey yok.
Deniz şimdi Almanyada türk hava yollarından indi, Bavulu çıkmamış Ne yapılır bu durumda? Kafayı yiyeceğim, yanında hiçbirsey yok.
zabıt tutuluyor..kayıp eşya bürosunu arıyorsun,içindekileri bildiriyorsun,1 ayı bulabiliyor,bulunmadıysa thyna dilekçe yazıyorsun sigorta para ödüyor.
zeynep'cim, zaten 1 hafta kalacaklar ve, yanında para dahil hiç birseyi yok ne giyecek ne başka birsey.
nerde kayıp,sabiha gökçen mi
0216 588 83 33 teli...arayıp sor belki çıkar hemen
Almanya..canom yazdı:
nerde kayıp,sabiha gökçen mi
0216 588 83 33 teli...arayıp sor belki çıkar hemen
burdan nerden uçtu,zabıt tutulmuşmu,ara bilgi al önce...
yanında olan büyüklerden birine havale yapacaksın,ya da varsa onlar verecek gelince ödeyeceksin...
Almanya'da uçaktan indiği havaalanında kayıp bölümüne gidecek ve elindeki biletle hemen kayıt tutturacak.Hocası yardımcı olacaktır mutlaka Deniz'e.
Aynı durum Münih havaalanında benim de başıma gelmişti.Türk Hava Yolları ile Yeşilköyden uçmuştum.Benim bavul İst.da kalmıştı.Ertesi gün bavulum Münih'e ulaştı.Tabi Münih'te yaşayan Alman olan yengem çok uğraşmıştı bavulumu bulmam için ama hallolmuştu.
Bir keresinde de Kıbrıstan geliyordum Yeşilköy de benim bavulu başka birisi alıp yerine kendi bavulunu bırakmıştı.Yine havaalanı kayıp bürosuna müracaat edip diğer bavulun sahibine ulaştık ve ertesi gün bavul elimize geçti.
Deniz için kötü olmuş.Geçmiş olsun Yeşim.
Bir sekilde nasıl para ulaştırırım diye düşünüyorum.
postahaneden istedigin miktari yollayabilirsin, western unionun herhangi bir subesinden pasaportuyla 10 dk icinde senin yolladigin numarayla alabilir.Yeşim_Yıldırım yazdı:
Aynı ucakta, 3 bavul daha çıkmamış. dedikleri, İstanbulda kalmış olma ihtimali yüksekmiş.eğer öyleyse, bu aksamki ucakla yollayacaklarmış. Yarını bekleyip, gelmezse, para yollayıp, oradan her türlü ihtiyacını al demek lazım sanırım.pitlipitonpakize yazdı:
postahaneden istedigin miktari yollayabilirsin, western unionun herhangi bir subesinden pasaportuyla 10 dk icinde senin yolladigin numarayla alabilir.Yeşim_Yıldırım yazdı:
Çocuğa , dakka bir, gol bir oldu Gezi burnundan geldi