bir fikrim var, Pelin (Pltzn) bizimle bir photo-session yapsa. ucretiyle tabi.
Gercekten prof bi fotografci Pelincim. Hatta oglumla beraber ya da oglumun yalniz resimlerimi de cektirsem. Ay Pelin görüyorsan cevap ver, yazin ben geldigimde böyle bir sey organize edebilirmiyiz... pleaseee
Pelin' in fotoğraflarını görebileceğim bir yer var mı?
Geldiiiim..=)
Aşkolsun ne ücreti..seve seve çekerim ikinizin fotoğraflarını..
Ne zaman geleceksiniz..? inşallah istanbuldayımdır o tarihlerde...
Deniz.. yazdı:
Gercekten prof bi fotografci Pelincim. Hatta oglumla beraber ya da oglumun yalniz resimlerimi de cektirsem. Ay Pelin görüyorsan cevap ver, yazin ben geldigimde böyle bir sey organize edebilirmiyiz... pleaseee
ben hep istanbuldayım size uyarım ( yüzü kızarma ikonu )
Pelin resimlerimizi çeksin Annecocuk sergisi açalım
pelinin resimlerine bakmaya bayılıyorum ben
Bence harika bir fikir bu Canomcanom yazdı:
Pelin resimlerimizi çeksin Annecocuk sergisi açalım
pelinin resimlerine bakmaya bayılıyorum ben
ah sagol canim benim. sen istanbul'da olmasan da turkiye de isen bana yerini soyle ben gelirim. ya da sizi izmir'de misafir edelim ...
Ben seni soyle 3-4 saat mesgul edip degisik kiyafet ve dokorlarla foto istiyorum. uygun zmaani konusalim faceden ya da emailden olur mu .. Cok heveslendim simdi
plntzn yazdı:
Geldiiiim..=)
Deniz.. yazdı:
sanırım 28 hazirandan itibaren artur da olacağım..bir gün izmir kaçamağı yapabilirm; ya da sen gelirsin Artur'a..Deniz.. yazdı:
ah sagol canim benim. sen istanbul'da olmasan da turkiye de isen bana yerini soyle ben gelirim. ya da sizi izmir'de misafir edelim ...
Ben seni soyle 3-4 saat mesgul edip degisik kiyafet ve dokorlarla foto istiyorum. uygun zmaani konusalim faceden ya da emailden olur mu .. Cok heveslendim simdi
Nezaketin için çok teşekkürederim. İstanbul' da bulunduğumda bu teklifi karşılıksız bırakmam ))
Antalya' ya yolunuz düşer mi?
plntzn yazdı:
Geldiiiim..=)
Deniz.. yazdı: