1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Hybrid View

2005-2006 erkek anneleri bi bakınız lütfen

merhaba
    oğlum 2005 aralık doğumlu
    bu aralar tamamen kıyafetlere takmış durumda
    sabah ben gözümü açmadan o pijamalarını çıkarmış giyinmiş süslenmiş oluyor
    neredeyse kahvaltıdan önce bir kez,sonra bir kez daha ve gün içinde defalarca üstünü değiştiriyor.
    nasıl olmuşum diyor aynalara bakıyor
    küçük olmasa kesin aşık olmuş diyeceğim
    bu yaş çocuğu olan arkadaşlar,sizinkilerde durum nasıl
    bi heves mi acaba bi süre sonra sıkılırmı bilmiyorum ama ben şimdiden çok sıkıldım.

Re: 2005-2006 erkek anneleri bi bakınız lütfen

Bizimkindede var bu aralar özelikle saçlara takık durumda herkesin saçlarına dikkat ediyor, sabahları saçlarını kolonyayla düzeltiyo falan

geçen yaz sonu indirimden bi takım amıştım, bu gün onu gördü ilk defa basketbolcuların kıyafeti gibi vayy falan dedi, giydi dışarı çıktık çok havalıyım dimi diye sordu çok şeker bu halleri

benimki 2006 haziran doğumlu
    benimkinde de benzeri eğilimler var
    amaaaaaaaaaa
    senin ki kesin aşık olmuş annesii
    benimkinin itirazları genellikle ,
    hayır ben bunu giymem
    arabalı olanı giycem şeklinde,
    süslenme durumları yok öyle aynlara bakıp bakıp
    bence sen şimdiden
    söz boçhası vb alış-verişine çıksan iyi olur
    demedi deme

yarenefe yazdı:
    benimki 2006 haziran doğumlu
    benimkinde de benzeri eğilimler var
    amaaaaaaaaaa
    senin ki kesin aşık olmuş annesii
    benimkinin itirazları genellikle ,
    hayır ben bunu giymem
    arabalı olanı giycem şeklinde,
    süslenme durumları yok öyle aynlara bakıp bakıp
    bence sen şimdiden
    söz boçhası vb alış-verişine çıksan iyi olur
    demedi deme
    deme yahu
    benimkinin en büyük sıkıntısı maymunlu kıyafetler
    neden hepsinde maymun resmi varmış,arkadaşınınkilerde hiç maymun yokmuş,maymunsuz giymek istiyormuş felan söylenip duruyor,bundan sonra pazardan alcam kendisine.

Yasko yazdı:
    Bizimkindede var bu aralar özelikle saçlara takık durumda herkesin saçlarına dikkat ediyor, sabahları saçlarını kolonyayla düzeltiyo falan

geçen yaz sonu indirimden bi takım amıştım, bu gün onu gördü ilk defa basketbolcuların kıyafeti gibi vayy falan dedi, giydi dışarı çıktık çok havalıyım dimi diye sordu çok şeker bu halleri
    bunu duyduğuma sevindim
    bende noluyor yahu demeye başlamıştım
    bizimkide geçen seneden kalma kamuflaşlarını giyiyor asker oldum diyor geziyor,sonra mavili bişeyler giyiyor polis oldum diyor felan
    bütün gün kıyafet topluyorum

6. Re: 2005-2006 erkek anneleri bi bakınız lütfen

Bizde durum çok can sıkıcı.İkizlerim 2006 temmuz dogumlu.

Deniz baya takıntılı bu konuda.Yeni şeyler giymek istemiyor.Sabah kreşe giderken ne giydirecegimi şaşıyorum.Asla benim sectiklerimi giymiyor.Kendi sectikleride hiç uyumlu,mevsime uygun şeyler olmuyor.Lastikli giymem,beli ipli giymem,kemer takmam,askı takmam,siyah külot isterim vs.
    Bütün etiketleri kestirir aldıgımız herşeyin.Nasıl yapacagız bu ara bilmiyorum.Çok sinirlerim bozuk.Hafta sonu okul gösterileri var,kıyafetleri almaya gittik.Giymedi,denemedi bile.Ben papyon takmam,beyaz pantolon giymem diye tutturdu.Ölçü alamadık bile pantolonun.Gösteride napacak bilmiyorum .

Diğer oglusta sorun yok.kendisi seciyor ve güzelde secip giyiniyor.Yormuyor beni.Oda açları tarayıp duruyor,ıslatıyor,ayna önünde taranmayı seviyorrr

sevincnaz yazdı:

Deniz baya takıntılı bu konuda.Yeni şeyler giymek istemiyor.Sabah kreşe giderken ne giydirecegimi şaşıyorum.Asla benim sectiklerimi giymiyor.Kendi sectikleride hiç uyumlu,mevsime uygun şeyler olmuyor.Lastikli giymem,beli ipli giymem,kemer takmam,askı takmam,siyah külot isterim vs.
    Bütün etiketleri kestirir aldıgımız herşeyin.Nasıl yapacagız bu ara bilmiyorum.Çok sinirlerim bozuk.Hafta sonu okul gösterileri var,kıyafetleri almaya gittik.Giymedi,denemedi bile.Ben papyon takmam,beyaz pantolon giymem diye tutturdu.Ölçü alamadık bile pantolonun.Gösteride napacak bilmiyorum .

Diğer oglusta sorun yok.kendisi seciyor ve güzelde secip giyiniyor.Yormuyor beni.Oda açları tarayıp duruyor,ıslatıyor,ayna önünde taranmayı seviyorrr
    acaba bu dönem görsellik çok mu önemli olmaya başlıyor bu keratalarda,ya da yeni keşifler mi yapıyorlar dış dünyalarında.
    Ortak meyillerinin olduğunu duymak bu açıdan iyi,dönemsel bi durum denebilir o zaman.

sevincnaz yazdı:

elvan Oğuzda öyle çok zorluyor 2 yaşından beri kıyafet konusunda beni, düğmeli, aksesuarlı şeyleri asla giymiyo, papyon kravat falan asla takmadı,öyle ayıcıklı, desenli eylere falan çok gıck sadece kıyafette değil sandalye minderi yada koltuk olsa bile oturmuyo cins bugün spidermanlı pike takımı gördük istersen alalım dedim, düğmeleri varmı bakiim dedii aa varmış istemem dedi satıcı kız şoklardaydı ilk defa böyle biey gördüm dedi
    siz gösteride napçaksınız çok mrk ettim bak şimdi?

9. Re: 2005-2006 erkek anneleri bi bakınız lütfen

Arda da 23 nisan gösterisinde asker olduğundan beri 2 günde 1 asker kıyafeti giyicem diye sayıklıyor. Her sabah bir kıyafet krizimiz var zaten . Çok takıntılıyız çok asla bol pantolon giyemez Ardada bacaklarını sarmalı mutlaka, çırpı bacak olunca da biraz zor oluyor tabi seçmemiz. Etiket değmicek, gömlek sıkmıcak, t-shirt poposuna kadar değmicek, t-shirtin boğazı tam sarmamalı boğazını, ayakkabısı sıkı bağlanacak, çorap düz giydirilecek topuk yana falan kaydımı başlar Arda da kurt yutmuş gibi oynamaya.

BU aralar saçlarda her sabah ıslatılıp havaya dikiliyor. Ama bizim sebep belli. Kreşte sene sonu vals gözterisi yapacağı kız arkadaşını fena halde sayıklıyor sıpa

ebru_arda yazdı:
    Arda da 23 nisan gösterisinde asker olduğundan beri 2 günde 1 asker kıyafeti giyicem diye sayıklıyor. Her sabah bir kıyafet krizimiz var zaten . Çok takıntılıyız çok asla bol pantolon giyemez Ardada bacaklarını sarmalı mutlaka, çırpı bacak olunca da biraz zor oluyor tabi seçmemiz. Etiket değmicek, gömlek sıkmıcak, t-shirt poposuna kadar değmicek, t-shirtin boğazı tam sarmamalı boğazını, ayakkabısı sıkı bağlanacak, çorap düz giydirilecek topuk yana falan kaydımı başlar Arda da kurt yutmuş gibi oynamaya.

BU aralar saçlarda her sabah ıslatılıp havaya dikiliyor. Ama bizim sebep belli. Kreşte sene sonu vals gözterisi yapacağı kız arkadaşını fena halde sayıklıyor sıpa
    zamanla unuturlar inş. takıntılı olmaasınlar yaa