evde karafatma gördüm, eşimde bi tane görmüş, acaip bi fobim var, fobide değilde çok aşırı tiksiniyorum, delircem kaç gündür o tabletlerden aldık ama işe yararmı yada daha etkili bir ilaç varmı bildiğiniz?
evde karafatma gördüm, eşimde bi tane görmüş, acaip bi fobim var, fobide değilde çok aşırı tiksiniyorum, delircem kaç gündür o tabletlerden aldık ama işe yararmı yada daha etkili bir ilaç varmı bildiğiniz?
Kiradayken oturduğumuz evde olurdu,.Bina 3 katlıydı ve biz orta kattaydık.ev sahibi merdivenleri tahtadan yapmış,güya hırsız girerse binaya duyacakmışız(!). O yüzden havalar ısındı mı ister istemez olurduuu o böcüklerdennn Bizde tablet kullandık ve faydasını da gördük...
eni evlendiğimde 1 kez gördüm, gecelerce uyuyamadım, taki ölüsünü bulana dek.. ayy çok iğrençç.. öğğ...
eski evimde otururken yerler tahtaydı
orda çokvardı karafatma cinsi olanlardan
bir keresinde yaz ayı
kapalı terliklerimi giyip çıkacam dışarı ayağım çıplak
terliği giydim sanki birsey oynuyor durmadım üzerinde
ayağımda sanki taş falan var diye terliği çıkarmamla kara fatma hanımm bi tarafa benbi tarafaa
evden taşınmama sebeptir kendileri
Annemin evinde de vardı kara fatma, bahsettiğin tabletler çok işe yaramıştı.
Arada görünce yine tabletlerden koyuyor hemen...
tabletler işe yarar ama uzun sürebilir
evi ilaçlatın bence
biz mersinde öyle yaptık
1 sene eve uğramaz oldular
kesın cozum ılaclamak en kısa yolu, 50 tlye felan halledıyorlar...bir daha birkaç sene b..gin b sini bile görmüyosun.gecmıs olsun.benımde tek fobım.
bana cvp vermek içinmi döndün bebeeemözlem_i yazdı:
kesın cozum ılaclamak en kısa yolu, 50 tlye felan halledıyorlar...bir daha birkaç sene b..gin b sini bile görmüyosun.gecmıs olsun.benımde tek fobım.
belediyemi ilaçlıyor? yoksa özel şirketlermi?
Cok cok cok tiksinirim, bir defasinda en hormonlularindan birisi tsörtümün kolundan girip icimde gezmisti o yüzden inanilmaz igrenirim... Iykk..
Cok sükür burada pek böcek görmedim ama Izmir´de annemler her sene apartmani ilaclatiyorlar..
Yasko yazdı:
bana cvp vermek içinmi döndün bebeeemözlem_i yazdı:
belediyemi ilaçlıyor? yoksa özel şirketlermi?
:lough:
ara sıra takılıyorum bebek ama face daha ağır basıyor
ozeller yapıyor ılaclamayı,belediyenın oyle bır hızmetı yok sanırım,olsa duyardım,tabeletler felan fasa fıso,nasıl olsa baharda geldı ılaclama kesın cozum,tecrube ılse sabıttır seker,
kolay gele