1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Hybrid View

bahar yorgunluğu demeyin üşenmeyin,bu adamı pardon filmi kaçırmayın:TROY

Pazar günü tek başıma seyrettim ilk matinede...

film gelmeden önce iyice didiklediğimden bir tek diyalogları bilmiyordum tabi ama olsun..HARİKAYDI...

yani ne diyeyim...

Film çekimleri önce Maltada başlıyor,sonra Maltayı sevmiyorlar,Meksika ya geçiyorlar.Orada bir fırtına da ekipmanlar biraz(!) dağılıyor ama olsun yine de devam ediyorlar.Tabi bunun neticesinde bir sahnede Truva sokaklarında Lamaları sürükleyen insanlar görüyorsunuz..Lama neee...Truva nireee..tabi ama oluyor böyle hatalar.Zaten Truvanın yerini de bilen yok doğru dürüst di mi)bakalım ünlü eleştirmenler farkedecek mi bunu internette görürüz artık.

filmde en etkileyici karakterler Aşil ve Hektor..Ama film tamamen Truvalılara sempati duyuyor,eee bugünlerde Türkler zaten truvalılardan geliyor tartışmaları yapılırken bu da hoş bi şi..Bir de Atatürk yunanı denize dökünce Truvanın öcünü aldık demiş ya...değme keyfimize..

fakat ağlattı beni itiraf edicem..ben her filmde ağlanacak bir yer bulurum o ayrı .
    bir de filmdeki Truva heykellerinin ne olduğunu analamadığımı söylemeliyim.daha çok maya tanrılarını andırıyordu o yüzden iç çekimleri sevmedim.yani bir gelin bir iki müzeye bakın di mi..zaten Truvanın yarısını schliemann kaldırıp götürmüş almanyaya,gidin bari orada görün..

Schliemann'ın karısının takıp poz verdiği ünlü Truva takıları,kraliyet ailesinde değildi,başka kadınların başındaydı.bu da ilginç geldi bana.

savaş sahneleri güzel,diyaloglar iyi..daha ne olsun.

bunun dışında gelelim Brad Pitt 'e...

o ayrı bir forum konusu aslında...kısaca şöyle söyleyeyim,konuyu uzatmayayım:NE ADAM,UFFF!!!!

hadi güzel seyirler...kaçırmayın seyredin...

Re: bahar yorgunluğu demeyin üşenmeyin,bu adamı pardon filmi kaçırmayın:TROY

Ayrıcana filimde kullanılan takılar Ankara'da bir atölyede yapılmış. Bu atölyenin ürünlerini aldığım bir arkadaşımdan duydum bu haberi...

Takılar, aksesuarlar da güzel miydi bari...

truva takılarıı...İlkaaay

evet asumancım,takılar gzüeldi..ama benim gözlerim Truva diye bakınıca en son sahnelerde gördüm ünlü takıyı...

ama diğerleri hani çıksak çarşıdan bir ton bulacağımız çok tanıdık takılardandı..İlkaaaay bence bu sene truva takıları moda olacak..bende de çok var sevindim doğrusu,hatta profil resmimde bile var aynı takıdan...ona benzer mavi taşlı şeyler...

4. Re: bahar yorgunluğu demeyin üşenmeyin,bu adamı pardon filmi kaçırmayın:TROY

Şimdi bişey dicem kızıcan Mine, ama sölicem : "DVD 'si çıksın da izleyeyim diye bekliyorum "

sevgiler..

fılmle ılgılı degıl ama mesaj sayınla ılgılı bır dılek tut bakalım mesaj sayın 25 25 aynı ıkı sayı yanyana gelmıs ugur getırır derler

ahhh mine yarama tuz bastın sinemaya gitmeyeli o kadar çok oldu ki...
    Sude büyüsede bizde gitsek....

nurdan

Nurdancım kaç ekran tv in var bilmiyorum ama savaş sahneleri büyük ekranda çok güzel duruyor..1000 parça gemiyi görünce ...oooohaa falan oluyorsun

8. Re: nurdan

Mine'cim, ben pek saatle yapılan şeylerden hoşlanmıyorum. Hatta önceden yapılan planlardan da. O yüzden o sinema saatlerine yetişmek beni öldürüyor. Hele Kıvanç'ı da anneme filan bırakmam gerekiyorsa o zaman o olay bana işkence oluyor. Onu götür git-gel oğlanı al filan. Sadece Kıvanç o kültürü de alsın diye onu sinemaya, tiyatroya, baleye filan götürüyorum.

Sinemada sevmediğim başka şeyler de var. Mesela önüme oturan uzun boylu biri, arkadan koltuğu tekmeleyenler, çatır çutur mısır yiyenler gibi.

DVD benim için ideal yani. Şimdi CD ciyi çıldırtmaya başlarım çıktı mı çıktı mı diye

sevgiler..

Ufaklikla sinema zevki

Burada ozel seanslar var, herkes aliyor bebegini, gidiyor filme. Cocuklar avaz avaz, anneler emziriyor, babalar cocuk pesinde kosuyor, tam senlik! Hem de cocuk filmi filan degil gosterilen. Zaten bebekler icin farketmez de, daha buyukler oyuncaklariyla geliyorlar. Keske Turkiye'de de olsa.

Re: TROY- Brad Pitt

Evet hanimlar, beyler Brad Pitt, sadece cooookkkk ama coook yakisikli bir oyuncu olmakla kalmiyor, cok da isini ciddiye alan, profosyenel ve iyi bir oyuncu.. 40 yasinda oldugunu biliyor muydunuz? Asil rolü icin aylarca kaslarini gelistirmek icin özel spor programlariyla calismis, rolünün üstesinden gelebilmek icin film cekimleri boyunca sigarayi biramis, filmden sonra tekrar baslamis(!) Su günlerde de ah, ah cok sevdigi karisi Jeniffer Aniston`la beraber artik cocuk sahibi olmak istediklerini, hayatta san, söhret, güzellik gibi seylerin gecici oldugunu, Sadece ask, sevginin kailci oldugunu söylemis.

Filmi kacirmayin.
    Sevgiler, Sibel

Size özel ceviri Bild der Frau NR:20