Çocuklarınıza yılbaşı heiyesi olarak ne alıcaksınız arkadaşlar
kızımın gitara karşı bir ilgisi var
oyüzden şimdilik oyuncakla başlıyacağız
siz neler düşünüyorsunuzz
Çocuklarınıza yılbaşı heiyesi olarak ne alıcaksınız arkadaşlar
kızımın gitara karşı bir ilgisi var
oyüzden şimdilik oyuncakla başlıyacağız
siz neler düşünüyorsunuzz
ben10 saati istiyor. orjinali 60 tl civarindaydi almadik, cakmalardan aldik ama begenmedi, uykuya dalarken ve uyanirken sayikliyor. sanirim onu alip koyacagim agacin altina, (onun telaffuzuyla) nüüüeeell baba getirmis olsun
Guinnes rekorlar kitabı istedi bir iki gün önce. Biz de bu senin yılbaşı hediyen olsun o zaman dedik.
Ok. dedi...
Bu hafta bir gün alırız...
Tuğberk ıslanınca renk değiştiren arabalar ve garajını istedi ,aldık paketi ile bekliyor hergün açalım diyor durduruyoruz.
Tuğcanın arkadaşları için birer kapuşonlu swetshirt aldık,hak geçmesin diye onada swetshirt aldım Ama bu hafta sonu birer kitapta seçeceğim çocuklara.
pınarcım bilmiyorum ne alacağımı ama süsleyebilirsem,bi çam ağacı süslemek istiyorum..
hediyeside gönderen teyzemizden olur belkide...
byüdükçe hediye seçimleri zorlaşıyor
ikisinede ne alacağım hakkında en ufak bir fikrim yok
kitap falan alırım sanırım.
bu sene liste yapmadi emre,ben ufak tefek bi suru sey almak taraftariyim bu yil;sticker,bi yumusak oyuncak,,biraz seker cikolata,su icinde kar yagan gibi toplar olur ya onlardan,kizlara toka,kupe,kolye vs gibi.
biz arkadaslarla kalabalik kutlicazda kizlara da alcam o yuzden,hatta aldim bitti bugun
Yilbasindan 3 gun once dogum gunu...
Gecen yil ufak tefek seyler almistim. Bu sene odevleri icin de kullanmaya basladigi icin Laptop aldik. En azindan benimkine sulanmayi birakir. Cantasi ve kilifi da alindi. Bugun de gittim mouse aldim.
Yilbasi icin de fotograf makinesi alacagiz herhalde. Cunku Mart ayinda Yunanistan gezileri var, kendi makinemi vermek istemiyorum.
Birde yazin aldigim saat'i kaybetti, bir saat almayi dusunuyorum.
Size anne diyebilir miyim
Eb®u yazdı:
Gecen yil ufak tefek seyler almistim. Bu sene odevleri icin de kullanmaya basladigi icin Laptop aldik. En azindan benimkine sulanmayi birakir. Cantasi ve kilifi da alindi. Bugun de gittim mouse aldim.
Yilbasi icin de fotograf makinesi alacagiz herhalde. Cunku Mart ayinda Yunanistan gezileri var, kendi makinemi vermek istemiyorum.
Senin annen bir melek ay o sen oluyordun degil mi?antigone yazdı:
Size anne diyebilir miyim
Eb®u yazdı: