zor bir ameliyatmıdır?geçen cocuk cerrahına götürdüm.10 gün içinde yaptırın dedi.nasıl bir ameliyattır?riski çokmu?siz kime yaptırmıştınız?tecrübeli anneler bilgilerini paylaşsın lütfen
zor bir ameliyatmıdır?geçen cocuk cerrahına götürdüm.10 gün içinde yaptırın dedi.nasıl bir ameliyattır?riski çokmu?siz kime yaptırmıştınız?tecrübeli anneler bilgilerini paylaşsın lütfen
Benim oğlumda olmadı ama bir arkadaşımın üç oğlu birden oldu fıtık ameliyatı(genetikmiş,bir kardeşte varsa diğer oğlan kardeşte mutlaka çıkarmış)Fıtıkla birlikte sünnet de oldular...Çok zor bir ameliyat değil.Genel anestezi ile yapılıyor.Aynı gün akşamı eve çıkılıyor,birkaç gün içinde de tamamen iyileşme görülüyor...
Arkadaşın en ufak oğlu 1,5 yaşında oldu bu ameliyatı,aynıgün ziyaretine gittiğimde ayaktaydı
Umarım siz de sorunsuz atlatırsını,şimdiden geçmiş olsun
teşekkürler.peki nerede olmuşlardı.biliyormusun
önceki ameliyat deneyimimizden sonra başka hastane ve başka doktor araştırıyorum da
pinor yazdı:
Benim oğlumda olmadı ama bir arkadaşımın üç oğlu birden oldu fıtık ameliyatı(genetikmiş,bir kardeşte varsa diğer oğlan kardeşte mutlaka çıkarmış)Fıtıkla birlikte sünnet de oldular...Çok zor bir ameliyat değil.Genel anestezi ile yapılıyor.Aynı gün akşamı eve çıkılıyor,birkaç gün içinde de tamamen iyileşme görülüyor...
Arkadaşın en ufak oğlu 1,5 yaşında oldu bu ameliyatı,aynıgün ziyaretine gittiğimde ayaktaydı
Canım,ben İzmit'te oturuyorum.Ameliyatı, Kocaeli Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde oldu en küçüğü.Diğer iki ağabey İzmit devlet hastanesinde ameliyat olmuşlardı.İzmit'te zaten sayılı çocuk cerrahı var, onlar da işinin ehli insanlarcanımıniçi yazdı:
teşekkürler.peki nerede olmuşlardı.biliyormusun
önceki ameliyat deneyimimizden sonra başka hastane ve başka doktor araştırıyorum da
pinor yazdı:
Ne tecrübem ne de bilgim var bu fıtık çeşidi hakkında.
Acil şifa dilemek istedim sadece.
Yavrunun sorunsuz bir ameliyat geçirmesini ve çabucak toparlanmasını dilerim.
sağol Esra iyi dileklerin için her zamanki gibi çok duyarlı ve tatlısın arkadaşımEsra_Aytekin yazdı:
Ne tecrübem ne de bilgim var bu fıtık çeşidi hakkında.
Acil şifa dilemek istedim sadece.
Yavrunun sorunsuz bir ameliyat geçirmesini ve çabucak toparlanmasını dilerim.
geçmiş olsun demek istedim hiç bir fikrim yok
kaç sene önce amcamın çocuğu olmuştu,ama ameliyatı zor geçmedi sanırım. size geçmiş olsun. üzmeyin kendinizi. inşallah kolay bir şekilde atlatırsınız.
Hiç endişe etmeyin. Oğlum 2 ay erken doğdu. 3 aylıkken yani aslında 1 aylıkken iki taraflı fıtık ameliyatı oldu. Ağızdan oksijen tüpüyle solunum yapıyor olmasından ötürü genel anestezi esnasında sorun çıkmasından korkmuştuk ama şükür ki korktuğumuz gibi olmadı. 1.5 saat sürdü. 3 gün sonra dikişlerin üzerindeki bantlar alındı. 10 gun sonunda dikişler kaynamıştı. Endişe etmeyin ama biran evvel yaptırmanızda yarar varar sonuçta fıtık bağırsak sıkışmasından kaynaklı ve sorun çıkmaması için drunuzun dediği zamanlarda yaptırın derim... Geçmiş olsun tekrar...
Sevgiler.
oğlum 7 yaşındayken iki taraflı fıtık ameliyatı oldu, o arada sünnet de oldu. Cerrahpaşa'da yaptırdık biz. Aynı gün eve çıktık, 1 hafta sonra da tamamen düzelmişti. Dikişler ne zaman alındı hatırlamıyorum. Ertesi gün normal yaşama dönmüştü 1 hafta okula gitmedi.
Geçmiş olsun.