1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 55 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Hybrid View

yaa offf bişi sorucam...

Biri sizin bazı sıkıntılarızını bilse,ve bunu sizle hiç alakası olmayan 3.şahıslara anlatsa;ve buda sizin kulağınıza gelse gidip o kişiye hesap sorarmısınız???

yoksam bişey olmamış gibi konuşur,ama asla bir sırrınızı ve açığınızı vermeden sadece selamlaştığınız birimi yaparsınız

benim başıma geldi;fakat ben o kişiyi kırmamak adına gidip hesap sormadım ama çokta sinirlendim..canım sıkıldı

bu saatten sonra derdimi sıkıntımı anlatmak bir yana doğru dürüst görüşmeyeceğim

bana ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde kırıcı olamıyorum

Re: yaa offf bişi sorucam...

Birisi hoşlanmadıgım bir davranışta bulundugunda Jilet gibi keserim ilişkiyi .Hemde bir daha geri dönüşü olmamak üzere .
    Acıklama yapma geregi bile görmem bazı durumlarda .

begonvil yazdı:
    Birisi hoşlanmadıgım bir davranışta bulundugunda Jilet gibi keserim ilişkiyi .Hemde bir daha geri dönüşü olmamak üzere .
    Acıklama yapma geregi bile görmem bazı durumlarda .
    işte şu dediğini bir becerbilsem

4. Re: yaa offf bişi sorucam...

Aynen bende öyle,yanlış hareket ve davranış görsem ilişkimi keserim vede hiç bir şey söylemem karşımdakine..iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum fakat bu şekilde davrandığım bir kaç kişi hani ''salağa yatıyor''derleryaa aynen öyle bozuk olduğumu,ilişkimi kestiğimi anladığı halde,görüşmek için elinden geleni yapıyor,çocuğunu yolluyor,selam veriyor.Yani benim davranışlarımı anlamamazlıktan geliyor.İnsanı aptal yerine koyan bu insanlardan nefret ediyorum. :-x Bazen diyorumki çık karşısına tersle :-x fakat kişiliğime ters,yüz göz olmayı sevmiyorum.

5. Re: yaa offf bişi sorucam...

Hani bir söz varya ''Sırrını anlatma dostuna oda gider anlatır dostuna'' maalesef sırlarımızı paylaştığımız insanları doğru seçmek gerekiyor ama nasıl

Kendisi ile paylaştığım bir sırrı 3. sahıştan duyarsam yapacağım tek şey gidip konuşmak olur ben kendi kendimi yiyeceğime o kendini yesin derim bir daha da hiçbirşeyimi anlatmam ve eğer benim için önemli bir konuysa anlatılan anlatanda biraz uzak dururum

D!LéK yazdı:
    Hani bir söz varya ''Sırrını anlatma dostuna oda gider anlatır dostuna'' maalesef sırlarımızı paylaştığımız insanları doğru seçmek gerekiyor ama nasıl

Kendisi ile paylaştığım bir sırrı 3. sahıştan duyarsam yapacağım tek şey gidip konuşmak olur ben kendi kendimi yiyeceğime o kendini yesin derim bir daha da hiçbirşeyimi anlatmam ve eğer benim için önemli bir konuysa anlatılan anlatanda biraz uzak dururum
    aslında sır değil..ben sırlarımı pek kimse ile paylaşmam..

bu benim yaşadığım sıkıntıydı zaten gizli olan birşey değil;fakat benimle ilgisi olmayan kişinin bilmesi gerekn bişey değildi

canımın sıkıntısı bu işte

Blog Girişleri
    1

$aTo yazdı:
    Biri sizin bazı sıkıntılarızını bilse,ve bunu sizle hiç alakası olmayan 3.şahıslara anlatsa;ve buda sizin kulağınıza gelse gidip o kişiye hesap sorarmısınız???

yoksam bişey olmamış gibi konuşur,ama asla bir sırrınızı ve açığınızı vermeden sadece selamlaştığınız birimi yaparsınız

benim başıma geldi;fakat ben o kişiyi kırmamak adına gidip hesap sormadım ama çokta sinirlendim..canım sıkıldı

bu saatten sonra derdimi sıkıntımı anlatmak bir yana doğru dürüst görüşmeyeceğim

bana ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde kırıcı olamıyorum
    Bu sanal alemde basima cok geldi...Cok cok uzgun oldugum bir-iki donemimde kendimi yakin hissedip birkac kisiye birkac sey anlattim ama bunlari anlatirken de o kisilerin sirlarimi baskalariyla paylasabilecegini de hesaba katmistim zaten.. Aynen dusundugum gibi davrandilar sagolsunlar, onlardan farkli birsey beklemezdim zaten...

Bir derdimi baska birine anlatirken o konunun baskalari tarafindan da duyulacagini hesaba katarak anlatirim, sonradan olay yayilinca cok da uzulmem yani...Cunku iki kisinin bildigi sir degildir lafina gonulden inanirim...Gercek sirlarimi kimse bilmez mesela, onlar bana ozeldir...

Sanal olmayan sosyal hayatta da dertlerimi anlattigim kisiler firsat bulunca bunlari baskalarina yaymislardir...Hatta en komigi, zamaninda yuzyuze gorustugum bir kisi onunla artik gorusmeme karari aldiktan sonra, sanaldan arkadas oldugu birine benimle ilgili bircok seyi (tabii yalan yanlis) o kisiye anlatmistir...Ama sanaldan tanistigi kisinin gene "ben" oldugunu bilemeden tabii insanin kendi hakkinda dedikodulari bu kadar acik ve net duymasi cok ilginc birseymis megersem

Neyse, konu kapandi gitti..

Uzun lafi kisasi; gercek sirlarimi kimseye anlatmam, anlattiklarim baskalari tarafindan da bilinme ihtimalini goze aldigim seylerdir, bence herkes bunu hesaba katmali

Cemocum bu sanal bir kişi diil canlı kanlı bir tanıdığım

ben benle ilgili çok çok öenmli sırlarımı gerçekten çok güvendiğim ve inandığım kişilere söylerim..onun dışında sırlarımı pek paylaşmam

hele ki bu zamanda asla..ortam öyle bozulduki güvenilecek çok az insan var

Çok can sıkıcı bir durum bu Şato'cum.
    En azından niye bunu yaptığını sor.
    Belki kendince mantıklı bir açıklaması vardır.
    (ne olacaksaaa)

Ona göre yeniden bir düşün,tart ilişkinizi derim.

Ama aranızda yılların,güzelliklerin paylaşımı varsa, konuşun. Bir kez daha düşün ve ona göre karar ver derim.

Blog Girişleri
    1

Ozel konularimi baskalariyla da paylasan birisi olursa ne yapacagimi yazmamisim...

Sanal bir arkadassa yapacak birsey yok, onunla iliskilerimi daha resmi tutarim sadece...

Yuzyuze gorustugum biri ise durum degisir tabii, tabiri caizse agzina etmek icin firsat kollarim...Ama buna da degmeyecek birisi ise, hesap sorarim veya sormam, degisen birsey olmayacagi icin ustunu cizerim ve uzaya yollarim, bu kadar