Sabah sabah bu ne yaaaa dedim. Kuş gribi, kene derken şimdi de Hanta virüsü diye bişi çıkmış.
Yeşillikleri unutturacaklar bu gidişle. Ciddi ciddi canım sıkıldı.
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=N219224&date=15Nisan2009
Sabah sabah bu ne yaaaa dedim. Kuş gribi, kene derken şimdi de Hanta virüsü diye bişi çıkmış.
Yeşillikleri unutturacaklar bu gidişle. Ciddi ciddi canım sıkıldı.
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=N219224&date=15Nisan2009
evet bende aksam haberlerde ızledım
Çocukluğumun olduğu yıllara dönmek istiyorum :-x
Ne kene ,ne farelerden korkardık.Kırlarda istediğimiz gibi hoplar zıplardık.Okul gezilerimizde mutlaka kırlarda piknikler vardı. Fareler korktuğumuz hayvanlar değildi.
Evlerde bile civciv beslerdik.
Bu ne ya ?
Teknoloji ilerledikçe bilmediğimiz hastalıklar ,üstelik hepsi tehlikeli.
Eve kapanıp öleceğiz,havasız ,doğasız :-x
Keyfiyle piknik yapmayı özledim. Çıplak ayak çimenlerde dolaşmayı özledim. Çocuklarımız ne şanssız ya. Of ki of aman yaaaa. Zaten bir sürü dert var . Bir bu eksikti.
Anci yazdı:
Çocukluğumun olduğu yıllara dönmek istiyorum :-x
Ne kene ,ne farelerden korkardık.Kırlarda istediğimiz gibi hoplar zıplardık.Okul gezilerimizde mutlaka kırlarda piknikler vardı. Fareler korktuğumuz hayvanlar değildi.
Evlerde bile civciv beslerdik.
Bu ne ya ?
Teknoloji ilerledikçe bilmediğimiz hastalıklar ,üstelik hepsi tehlikeli.
Eve kapanıp öleceğiz,havasız ,doğasız :-x
Daha bunlar iyi günlerimiz gibi geliyor bana((
Yaz geliyor diye üzülür oldum valla :-x Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum ev bahçeli ilaçlatırıyorum ama yine de aklım acabalara takılı kenesiydi , tavuğuydu derken şimdi de fare :-x bakalım daha ne ?
Yazık çocuklara şimdi bilgisayara televizyona takılı kalmasınlarda ne yapsınlar :-x
Bir bu eksikti bu da geldi tam oldu.
Her sene yeni bir sey cikiyor.
Hayret bisey
Sırayla geliyorlar. Seneye ne var acaba?
ESMAGOKCER yazdı:
Bir bu eksikti bu da geldi tam oldu.
Her sene yeni bir sey cikiyor.
Hayret bisey
Eskiden bağışıklık sistemimiz güçlüydü,şimdi çocuklarımızın bağışıklık sistemi bizimkiler kadar güçlü değil o nedenle de böyle şeylerden çabuk etkileniliyor.
aman bunlar komplo sırf yeşili yeşillikleri unutalım diye
vallahi bu virisler falan cok korkutuyor insanı paranoyak yapıyor bende su varmı bu varmı