Ama iş yerindeyim, melül melül bakmakla yetiniyorum havaya
Buna da şükür
Siz napiyonuz?
Ama iş yerindeyim, melül melül bakmakla yetiniyorum havaya
Buna da şükür
Siz napiyonuz?
Aynı durumdayım
Saatlerde alındı ya, akşam eve girmek istemiyor insan
Zaten bütün gün işyerinde hapisiz
ben sabah cıktım altunızadeye gıttım gezdım eve gelmek ıstemedım hava cok guzeldı ama yıne eve geldım
Tabe bi şekilde eve de dönmek gerekiyor
Yazı çok öslemişim ben
Her yıl baharda öyle olurum, ama bu yıl farklı kış bitmek bilmedi sanki...
sevgi-orkun yazdı:
ben sabah cıktım altunızadeye gıttım gezdım eve gelmek ıstemedım hava cok guzeldı ama yıne eve geldım
Eve koşa koşa gitmek de beni bunaltıyor, borç yatırmak için bugün banka banka dolaştım Çok keyifliydi dışarısı, cıvıl cıvıl
Sonra gel tekrar büroya işe devam
Dedim ya buna da şükür...
e_ege yazdı:
Aynı durumdayım
Saatlerde alındı ya, akşam eve girmek istemiyor insan
Zaten bütün gün işyerinde hapisiz
aynı snein yaptığını yapıyorummm
çok haklısın aynı duygular içindeyim ama kuzumun uyanmasını bekliyorum.yedirip hemen çıkıcam.
En azından çıkma ihtimali var, benimse çıkmama daha 2 saaaat var
ameno66 yazdı:
çok haklısın aynı duygular içindeyim ama kuzumun uyanmasını bekliyorum.yedirip hemen çıkıcam.
neyse az kalmış ama sen hiç değilse elini kolunu sallayarak benim yerimede rahat gezersin.ben zavallı küçücük bir kuzuyla uğraşırken inan yanımdan geçen arkadaşlarımı görmüyorum .onlar seslenmese haberim olmuyor.yani geziyorum ama önümü görmeden.neyse bunada şükür diyeyim 2 yıla yakındır hastanelere uğramadan gezdiğim için çok mutluyum tabi.EsmaKaan yazdı:
ameno66 yazdı:
Herşey rağmen şükredecek birşeylerin olması güzel ama
Benim için de bakma OK, ama güzel havayı içine çek
ameno66 yazdı:
neyse az kalmış ama sen hiç değilse elini kolunu sallayarak benim yerimede rahat gezersin.ben zavallı küçücük bir kuzuyla uğraşırken inan yanımdan geçen arkadaşlarımı görmüyorum .onlar seslenmese haberim olmuyor.yani geziyorum ama önümü görmeden.neyse bunada şükür diyeyim 2 yıla yakındır hastanelere uğramadan gezdiğim için çok mutluyum tabi.EsmaKaan yazdı:
ameno66 yazdı: