ee şarkıyı nasıl buldunuz ben beğendim valla,
hele birde sahne gösterisi kıyafet derken Hadise bu işi başarır gibi geliyor bana.
Buyrun dinleyin yorumlarınızı bekliyorum.
Tıkk tıkk Hadise ))))))))
ee şarkıyı nasıl buldunuz ben beğendim valla,
hele birde sahne gösterisi kıyafet derken Hadise bu işi başarır gibi geliyor bana.
Buyrun dinleyin yorumlarınızı bekliyorum.
Tıkk tıkk Hadise ))))))))
Valla ben 22.30 da uyudum.En son gözümü açtığımda ekranda Hadise'yi seyrediyodu eşim Yarı açık gözle fena değil melodileri deyip gene uyumuşum
Bence de güzel ,begendim ben de
Sen birde bugün ayık kafayla dinleAnci yazdı:
Valla ben 22.30 da uyudum.En son gözümü açtığımda ekranda Hadise'yi seyrediyodu eşim Yarı açık gözle fena değil melodileri deyip gene uyumuşum
Bence de güzel ,begendim ben de
Beğendim,dinledikce kulağımız iyice alışır.Diğer şarkıları bilmiyorum ama ilk 5 de oluruz gibi.
ingilizce evrensel de olsa ülkemi temsil eden bir parçayı bir türk olarak neden anlayamadığımı anlamadım
beste inanılmaz akılda kalıcı aynı şey tekrarlanmış durmuş
zenci dansçılar biz evrenseliz anlamında mı acep ve kendileri türk mü?
bide iyi dans edebilselerdi ne güzel olacakmış
beğenmedim
Düm tek tek
Dün izledim çok kıvırdı ama sanki parça o kadar da kıvırmaya müsait değilmiş gibi geldi bana
Kötü değil ama süper de değil bence
Mümkünse o dansçılarıda kullanmasın
Dansçı konusunda sana katılıyorummine_bal yazdı:
Düm tek tek
Dün izledim çok kıvırdı ama sanki parça o kadar da kıvırmaya müsait değilmiş gibi geldi bana
bencede çok itici durmuşlargülşen yazdı:
Dansçı konusunda sana katılıyorummine_bal yazdı:
Düm tek tek
bende düsünüyorum o ney dans,cilar öyle.korktum ben nasil onlarla oy aliriz diye hadise hemen kendine türk danscilar bulsun
Sevmedim ben.