çam ağacı süslermisiniz arkadaşlar,sude büyüyene kadar böyle birşeyimiz yoktu açıkcası ama o istiyor diye yapıyoruz valla.bu senede renk renk top top süsledik minik çam ağacımızı
çam ağacı süslermisiniz arkadaşlar,sude büyüyene kadar böyle birşeyimiz yoktu açıkcası ama o istiyor diye yapıyoruz valla.bu senede renk renk top top süsledik minik çam ağacımızı
ben yıllardır yaparım seldacım, çocukkende mahalledeki ağaçları keser eve getirirdim.. son 7-8 yıldır kendime plastik büyük bir yılbaşı ağacı aldım, bir doluda süsss.. nujenle süslüyoruz her yıl aralık ayının başında..
ışıklarınıda kademeli olanlardan alıyorum..
nujen bayılıyor....
bende her yıl emiri kandırır almazdım geçenlerde şirketimizde çalışanlardan biri tahtakaleye gidiyodu aldırmım benim 4 ytl aldığım ışık aynısı ne alırsan bir bir milyoncularda 8 ytl idi hafta sonu gördüm.
3 haftadırda evde kurulu
hatta akşamları emir evde ışığı kapatıp baba sevgilinle romantik takıl diyo
valla bana kalsa hiç almazdım hiç adetim değildir.
Ama bizim ikizler nerde yılbaşı ağacı görse sızlanıyorlardı bizde süsleyelim diye ,
Bizde gönülleri olsun diye çok fazla büyük olmayan bir ağaç aldık süsledik,maksat muhabbet olsun
Hoş, benim gözüme batıyoo gereksiz bişey diye ama çocuklar sevinsin
gavur adetleri bunlar bırakın bu çam olayını falan arkadaşlar
Mikrop Banu.Banu-Korkmaz yazdı:
Bizde süsledik ağacımızı.2 hafta kadar önce.
mikrop mu mikrop mu kardeşim siz hristiyan mısınız crisması kutluyosunuz niye kola içip hamburger yiyosunuz gözlemeyle ayran için ))
bizim bi tarih hocamız vardı böle derdi bize nur içinde yatsın ...
elifgencer yazdı:
Mikrop Banu.Banu-Korkmaz yazdı:
Bizde süsledik ağacımızı.2 hafta kadar önce.
bizdede bu sene durum bu ebrucumnujen21 yazdı:
ben yıllardır yaparım seldacım, çocukkende mahalledeki ağaçları keser eve getirirdim.. son 7-8 yıldır kendime plastik büyük bir yılbaşı ağacı aldım, bir doluda süsss.. nujenle süslüyoruz her yıl aralık ayının başında..
ışıklarınıda kademeli olanlardan alıyorum..
nujen bayılıyor....
cocuklarımın hoşusa gidiyor hersene süslüyoruz.
bu sene evde yokkken oglum cıkarmiş süslemiş
geldigimde bıraz sok oldum ama güzelde süslemişti
Biz süslemiyoruz.
Evde ağacı koyacak yer bulduğumuzda süsleriz büyük ihtimal...