İyi oldu hoş oldu tabi ki de, ben bu 4 gün içinde çıldırmazsam iyidir..
İstediğim iş oldu çok sevindim, kendime güvenim tazelendi, enerji doldum filan filan ama ben bu 4 gün içinde nasıl edicem de güvenilir bir bakıcı bulabilicem kızıma ?
Bu sorun yetmezmiş gibi bir de üstüne Hasan demez mi haftasonuna kadar taşınıyoruz diye.. Hala boşandığımızın farkında değil o da benim gibi "taşınıyoruz" diyor... Hooppp hoppp ben taşınıyorum sen değil dedim.. Yani sen de istiyorsan taşın tabi keyfin bilir de birlikte aynı eve taşınmıyoruz dedim.. Yani senin eşyaların bu evde kalacak nasıl istiyorsan öyle yap taşınacak olan sadece benim eşyalarım olacak dedim... Benimkileri de taşıyalım aynı eve daha sonra gerekirse senden taşınırım ben demez mi ? Olduuuu, gözlerim doldu dedim..
Yani şu 4 günün içine bir de taşınma telaşesi ve yorgunluğu girecek..
Üstelik de hazırlamam gereken bir sürü evrak istediler... İmdaaatttt diye bağırsam yardım eden çıkar mı bana ? Ne dersiniz ?
Heeee, bu arada iyi hal kağıdı nereden alınıyordu arkadaşlar ?
Offfffff, bir de alışveriş derdi var, yeni bişeyler almam lazım..
Ben bütün bunları 4 gün içinde halledebilecek miyim kafayı yemeden ?
Tozuttum gülüyorum kendi kendime...
-----------------------------------------------------------
Gece Hasan'la konuştuk, sağolsun gerekli evrakların bir kısmı ile o ilgilenecek.. Ben savcılıktan iyi hal kağıdı ve sağlık raporunu alıcam yarın .. Bir kısmı zaten bende olan şeyler fotokopileri gerekecek... Üniversiteye gidip diplomamı almak daha sonraya ertelendi, şimdi bir de teee Rumeli Hisarüstü'ne gidemem bunca iş arasında..
Bakıcı konusu en mühim konuydu, annemle konuştuk ve yılbaşına kadar birisini bulmaya karar verdik.. Yılbaşından sonra Dilara'ya annem bakacak.. Annemin tanıdığı ve güvendiği bir kızcağız zaten bakıcılık işi arıyormuş ve anneme de söylemiş, onunla anlaşma yoluna gideceğiz.. Yarın akşam anneme gideceğim bu iş için..
Taşınma işi haftasonuna kaldı, en uygunu oydu zaten haftaiçi Hasan işyerinde.. Annem, kardeşim ve gelinimiz hep birlikte yapıcaz artık olduğu kadar.. Evin içine yerleşmek dert değil eşyalar taşınsın da gerisi zaman içinde halledilir nasılsa..
Yarın sabah Üsküdar Savcılığında işimi hallettikten sonra gelinimiz Ayten'le buluşup mağazaları dolaşacağız.. Aslında giyecek hiç bir şeyim yok da değil yani.. Belki bir iki ayakkabı, etek filan alırım..
Biraz rahatladım dün akşamdan bugüne... Planlı davranırsam herşey hallolacak gibi..