Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: rostovian

Arama: Arama işlemi Toplam 0,02 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap: 5. sınıf öğrencilerinin ingilizce derslerine yardımcı olabilecek site önerisi

    5. sınıftaki kız çocuğunun seviyesi çocuğa göre değişir. Artı teorik olarak gramer ağır bastığı için free english online sitelerinde testleri çözsün konuları okusun (örnekleri var). hikaye kitabı da...
  2. Cevap
    67
    Hit
    53.771

    Sabit: Cevap: 1. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    Resmen bunalımlardayım. Çok yavaş gidiyorlar el ele'nin ve 2'nin ötesine geçemedik . Okuma yazma bilenlere de şiir veriliyormuş :( Bizimki salak grubunda kesin sınıfında :P
    Kız okumaya başladığı gün...
  3. Cevap: morpa kampus mu okulistik mi ? yada bir baskasi mi ?

    Üst düzey bir eğitim müfredatı ikisinde de yok. Oğlum morpakampüs'ü daha çok beğenmişti. MEB bazı konularını da morpaya yaptırıyormuş. Ben şu anda artık almayı düşünmüyorum.
  4. Konu: dondurma

    yazan rostovian
    Cevap
    19
    Hit
    4.735

    Cevap: dondurma

    Favorim naneli dondurma!

    Biz de Bodrum'da Bitez dondurmacısına takıldık bu sene. Tutti frutti,kanyaklı,bal badem çilekli favorilerdi ama naneli dondurma olsaydı dibine vururdum her gün kesin.
  5. Cevap: sinirlerini bozmak isteyen 32.günde 4+4+4ü seyretsin

    valla seneye bunlar bence geri dönecek. Bu sene arada kalan çocuklara olan olacak.
  6. Cevap
    7
    Hit
    2.345

    Cevap: Sosyal gruplarimizda neler oluyor??

    Ben asosyalim nolcek şincik :)
  7. Cevap
    32
    Hit
    12.626

    Cevap: iyi ki boşandım ben :)

    Aylin bu kadar içtenlikle yaşadıklarını paylaşman konusunda seni tebrik ediyorum. Eminim bu durum, tereddütte olan ama korkan birçok arkadaşa iyi bir örnek olacak.
    Ben de kadehimi senin, kızın ve...
  8. Cevap
    67
    Hit
    53.771

    Sabit: Cevap: 1. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    Bugün hırka unutuldu (yukarı çıkarıp aldırdım) ama kafadaki güzelim tokalar yok :(
  9. Cevap
    67
    Hit
    53.771

    Sabit: Cevap: 1. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    Ben de öğretmen ile tanıştım, ilk izlenimim pek olumlu değil, bakalım hayırlısı.
  10. Cevap: Yurtdışından gelip Türkiye'de okuyacak bir çocuğa en uygun okullar hangileridir?

    İnci utopya da www.utopyaokullari.com/index.php ; yabancı çocuklar için kurulmuş small hands okulunun devamı ve bildiğim kadarı ile ispanyolcaları da var. Diğer tüm okullar karşıda ve Tuzla'dan...
  11. Cevap
    26
    Hit
    10.525

    Cevap: paraynan defter-kitap kaplama

    Valla ben kaplamayı severim de özellikle referans kitapların şeffaf olması çok güzel. Bunun aynısını poşet gibi şeffaf Rusya'da satıyorlar ama o kadar değişik boy kitap var ki namussızların boyları...
  12. Cevap
    2
    Hit
    1.543

    Cevap: İst. anadolu yakasında parti evi

    Kaç yaşında?
  13. Cevap
    11
    Hit
    2.898

    Cevap: Yeni bir günde yeni bir adım...

    Ay bu dişler yapılınca kilolar gidiyorsa ben hemen tüm dişlerimi derhal söktürüyorum :)
  14. Cevap
    5
    Hit
    1.444

    Cevap: O nasıl bir ses öyle ...

    Valla ben hiç beğenmiyorum ama beğeniyorlar ben de hayret ediyorum :)
  15. Cevap
    393
    Hit
    62.133

    Cevap: Inciler - artık sanal alemde

    Valla Ebru, gözden ırak olan en azından tartışmadan da ırak olur. En iyisi sessiz kal, normal zamanlarda da sessiz kal. Sessiz protesto et. Yorum da yapma. Sorarlarsa da düşünmem gereken şeyler var o...
  16. Cevap
    67
    Hit
    53.771

    Sabit: Cevap: 1. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    Cat, mesajı görmemişim çok sağol. Demek ki iyi kitaplar çünkü okuma kitapları da Ela ile Ata Elele mi öyle bir şey Morpa'dan:)

    Bir de Morpa'dan yine Uzaylı Rola serisi ... Yaw bizim kız ne zaman...
  17. Cevap
    21
    Hit
    7.076

    Cevap: Sınavsız ikinci üniversite

    Hatırlattığın için çok teşekkürler!
  18. Cevap
    393
    Hit
    62.133

    Cevap: Inciler - artık sanal alemde

    Ay yok Ebru sen iyi dayanıyorsun. Ben çenemi tutamazdım sanıyorum bu şekilde olsa...
    Blueblue nerden buldun bunu pes diyorum :)
  19. Cevap: Yabancı dil öğrenen çocuklar (ingilizce,fransızca,almanca,ispanyolca,rusça,arap ça)

    Çocuklara ingilizce öğrenirlerken kullandıkları kitaplar için ekstra aktivite uygulamaları vs daha fazlası olan bir site;

    http://www.primaryresources.co.uk/english/englishbooks_readingschemes.htm
  20. Cevap
    393
    Hit
    62.133

    Cevap: Inciler - artık sanal alemde

    Ebru insanın her gün kalkınca bugün de sitcom'da neler dinleyeceğim demesi iyi mi kötü mü bilemedim. Gerçekten komik ama gülemiyorsun çünkü trajikomik. Allah sana sabır versin, en azından bu sayede...
  21. Cevap
    67
    Hit
    53.771

    Sabit: Cevap: 1. SINIFLAR / 2012-2013 öğretim yılı

    Estafürüğlahıın.

    Çocuklar ekstra yapsın yapmasın öğreniyorlar bir şekilde. Ancak bazı okullarda gördüğüm piyasada satılan yaprak testleri vs. scan edip öğrencilere okulların internet ortamında...
  22. Cevap: Yabancı dil öğrenen çocuklar (ingilizce,fransızca,almanca,ispanyolca,rusça,arap ça)

    Çince konusunu aslında açtığınız iyi oldu. Özellikle Mandarin Çin'cesinden bahsediliyor ve 5 sene içerisinde Çin'in Amerika popülasyonunu geçeceği tahmin edilince cazip geliyor kulağa. Ancak;

    -...
  23. Cevap: bizde de sbs heyecanı bitmek üzere son kez fikirlerinizi bekliyorum

    Güzel karar vermişsiniz, demek ki kısmeti de bu yöndeymiş, hepiniz için hayırlı olsun. Koç'un üniversite başarı faktörlerinde özel ders, dersaneler vs. olduğunu da hesaba katmak gerekiyor. İEL' de de...
  24. Cevap: Düşler Şatosu mu Sevgi Yumağı mı?? Lütfen yardım!!

    Ben Düşler Şatosu'nun biliyorum sahiplerinden biri arkadaşımın ablası ve aynı zamanda Koç Üniversitesi içerisinde de kampüsleri bulunmakta.Çok yakın arkadaşım da Koç'taki kampüsüne vermişti kızını...
  25. Cevap: Yabancı dil öğrenen çocuklar (ingilizce,fransızca,almanca,ispanyolca,rusça,arap ça)

    Ebru'cuğum ilgili olman bile önemli. Yavaş yavaş başlarız.
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.