Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: ceyon

Arama: Arama işlemi Toplam 0,01 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    15
    Hit
    14.424

    Cevap: anneler gunu icin hediye...

    arkadaşlar ehliyeti almaya hak kazandım.artık ehliyetim var.yakında işlemlerim tamamlamaya başlayacağım.
  2. Cevap
    15
    Hit
    14.424

    Cevap: anneler gunu icin hediye...

    keşke annem hayatta olsaydı da kutlasaydım.ama şimdi kızımla kutluyoruz.iyiki kızım var çok şükür ediyorum.
  3. Cevap: iyi dileklerinizi dualarinizi rica ediyorum...

    Allah hayırlısını versin.
  4. Cevap
    19
    Hit
    6.408

    Cevap: Komsuluk iliskileriniz nasildir?

    Bende yıllardır meslek icabı degişik yerlerde kaldık.hep iy komşularım oldu.seçerek görüşüyorum.ama Ankaraya geldim,baktım komşularım yaklaşımları iyi kısa zamanda komşuluk arkadaşa dönüştü...
  5. Cevap
    30
    Hit
    14.649

    Cevap: Eşimin nesi var? :((

    İnan eşinin yanında olması kadar destek olmasıda önemli,bende şu aralar eşim yurtdışında görevde oldugu için bütün işler bana düştü.5 hafta oldu ama hala alışamadım.meger elim kolum,herşeyimmiş.Günün...
  6. Cevap
    5
    Hit
    1.958

    Cevap: ipek hanimin çiftliginden oneriler:

    kavanozlara sıcak koyalım ters çevirin.vakum oluyor.
  7. Cevap
    5
    Hit
    1.958

    Cevap: ipek hanimin çiftliginden oneriler:

    bende hafta sonu bir sos yaptım.kahvaltılık sizde yapın derim.2.5 kilo domates kabuklarını soyun kesin,1kilo kırmızı biberi fırında közleyin ikisini kaynatın tuzunu kaya tuzu ayarlayın,kıvamı...
  8. Cevap: Tatiliniz nasil geçti bakiim?? Onereceginiz veya aman uzak durun diyeceginiz yerler/tesisler

    Ben marmarisi çok begendim.ama sanki türkiyede degilde başka ülkede hissettim kendimi,nedenmi bizi yabancı zanneden restoran sahipleri bizimle ingilizce konuşmaya çalıştılar.bilmiyorum,şimdi görseler...
  9. Cevap: Tatiliniz nasil geçti bakiim?? Onereceginiz veya aman uzak durun diyeceginiz yerler/tesisler

    Marmarisde kamptaydık.tekne gezisine katıldık.dalyana gittik.iz kumu plajı var.harika bir yer,karetta karettaları gördük.kral mezarlarını gördük.datçayı gezdik.tatil süperdi.
  10. Cevap
    26
    Hit
    13.005

    Cevap: Kızıyla dudak dudağa...

    bende genç kız annesiyim.ama herşeyin sınırı olmalı diyorum.eşimde aynı düşüncede bizde mezhep genş degil,biz babamızın yanında uzanamazdık.ayaga kalkardık saygıdan bizmi kötü yetiştik...
  11. Konu: Hazir reçeller..

    yazan ceyon
    Cevap
    10
    Hit
    6.972

    Cevap: Hazir reçeller..

    bende zorunlu kalınca alıyorum.tamek iyi,ben kendim yapıyorum.bu yaz vişne,dut,bögürtlen,çilek yaptım.çilekden 1 şişe kaldı.kışa yiyicez inşallah.
  12. Cevap
    3
    Hit
    1.117

    Cevap: Ne zormuş diyet yapmak...

    Bizde eşimle çayışekersiz içmeye başladık.zor ama arada kendimizi ödül veriyoruz.yada tatlı varsa şeker atmıyoruz.ama en çok şeker kilo aldırıyormuş.eşimin bayagı göbek eridi. iyi oldu.
  13. Konu: Korkuyorum!

    yazan ceyon
    Cevap
    3
    Hit
    1.956

    Cevap: Korkuyorum!

    Arkadaşların sadece iyi gününde gelip kötü gününde gelmezse onlar bence sadece yemek içmek için geliyordur.benim babamı kaybetttigimde en yakınımda olanları seçtim,digerlerinde mazeret neydi...
  14. Cevap
    10
    Hit
    2.632

    Cevap: Ben şomağızlı mıyım???

    bende hep iyi düşünürüm.insanlarn hiçbir şeyine özenmem.bazen bir kişi hakkında bir şey düşünsem olur.o yüzden iyi şeyleri düşünmeye çalışıyorum.çünkü o kişi benim hakkımı yediyse iyi olmuyor.hep...
  15. Konu: 40 gün :(

    yazan ceyon
    Cevap
    38
    Hit
    25.758

    Cevap: 40 gün :(

    allah rahmet etsin.ben annemi ve babamıda kaybettim.inan acıyla yaşamayı ögreniyor,gün geçtikçe özlem artıyor.kolay degil ama dünya işte geldik gidiyoruz.
  16. Cevap
    13
    Hit
    3.439

    Cevap: Meral Okay'ı kaybettik.

    O kadar seveni olduguna göre sevilen bir insanmış.Allah rahmet etsin.ölüm allahın emride ,cenazeyi define giden bayanlar sanki arkadaşa çaya gidiyormuş gibi süslü gidenler,güneş gözlügüyle kamufle...
  17. Cevap
    9
    Hit
    2.422

    çok güzel olmuş yazınız.bende nisan dogumluyum.

    çok güzel olmuş yazınız.bende nisan dogumluyum.
  18. Cevap: iki orta bir sade hadi bana müsade... (bir de davet var forumun içeriğinde )

    zaman nasıl geçiyor.ama birde yaşayana sormak lazım.Aylin dün rüyamda senle tanıştım.kalabalık bir ortamdaydık.anneçocuktan başkalarıda vardı.degişik bir rüyaydı.sohbet ediyorduk.
  19. Cevap
    10
    Hit
    3.054

    Cevap: Hepimiz 92 yaşında böyle olabilsek..

    Tek kelimeyle harika keşke bizde o yaşda dinç olabilsek inşallah o yaşa kadar yaşarız.
  20. Cevap
    28
    Hit
    4.939

    Cevap: Güne nasil baslamali?

    Evlat acısını bende yaşadım,bilirim.ben karnımdayken kaybettim.allah sabır,güç versin.çok şükür şimdi boyumca kızım var.allah yoklugunu göstermesin inşallah.
  21. Cevap
    16
    Hit
    3.115

    Cevap: Perdelerim kirli değilllll

    Benimde perdelerim yıkasamda artık yıpranmış oldugu için rengi kırık beyaza döndü,degiştiremiyorum.çünkü çocugun okul durumu,2 yıl sonra nerede olurum.taşınırmıyız diye kararsızım şimdilik idare...
  22. Cevap: içimin neden sıkıldığını AZ SONRA açıklayacağım :)

    Bak şimdi merak ettim.iyi bir şeydir inşallah
  23. Cevap
    13
    Hit
    2.894

    Cevap: kizimi merdivende havada yakaladim!

    Benim kızmda o yaştayken beni bırak derdi.merdivenden kendi çıkacakmış,ama bırakmazdım.çünkü daha çok küçük,geçmiş olsun.
  24. Cevap: Dualarınıza ihtiyacımız var.Canı gönülden...

    allah duanı ve dualarımızı karşılıksız bırakmaz.inşallah canı gönülden diliyorum iyi olur merak etme.
  25. Cevap
    11
    Hit
    20.362

    Cevap: Bugün babamın ölüm yıldönümü

    teşekkür ederim hepinize,yakınlarını kaybedenlere sabırlar dilerim.hepsi nur içinde yatsın.
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.