Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: NRY

Arama: Arama işlemi Toplam 0,18 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    0
    Hit
    1.093

    dişlerinize iyi bakn..

    Diş taşı temizliği yaptırıyor musunuz? Yaptırın vallahi.. Eğer bünyeniz de üretiyorsa mutlaka periyodik olarak yaptırın. Çünkü zamanla taşlardan dolayı diş kökü beslenemiyor ve diş eti kanamaları...
  2. Cevap
    7
    Hit
    3.679

    Buzdalabında yemek saklama yöntemi

    Ben buldum ben buldum😛 baktım tencereler çok yer tutuyor, artan yemekleri kavanozlara doldurup kaldırıyorum. Çorba, ana yemek, pilav ne varsa.. Bir de yoğurtları plastik kaplardan kurtarıp kavanoza...
  3. Cevap
    2
    Hit
    1.851

    Cevap: poşet çay kullanıyor musunuz?

    Ben artık çook zordakalmadıkça kullanmaz oldum☺️
  4. Cevap
    2
    Hit
    1.851

    poşet çay kullanıyor musunuz?

    Eskiden poset cay kullanirdik. Hem siyah hem de yesil cay icin. Hatta bitki cayi icin bile. Artik kulllanmiyoruz. Poset caylarin posetinin zararli icerigini bilerek kullanmak istemiyorum. Eski usul...
  5. Cevap
    0
    Hit
    1.200

    Alışveri sever misiniz?

    Ben mecbur kalmadıkça sevmiyorum.. Öyle saatlerce vitrin dolaşmak, mağazaları didik didik etmek bana göre değil hiç... Çok sıkılıyorum.. Zaten son birkaç sefer kızımla zorunlu kıyafet alışverişine...
  6. Cevap
    1
    Hit
    4.629

    Cevap: Turban okullarda serbest bırakıldı...

    İmam Hatip Lisesini seçen öğrenciler zaten türbanla gidiyor okula.. Diğer okullarda neden böyle bir ihtiyaç doğdu ki..
  7. Konu: Selam

    yazan NRY
    Cevap
    16
    Hit
    12.025

    Cevap: Selam

    İnşallah Gülay..
  8. Cevap
    32
    Hit
    27.199

    Cevap: SERAP GÜLER YILDIRIM'ı kaybettik...

    Allah sabir versin onu seven herkese..Cok üzgünüm..nurlarda uyusun. Guzel kizini allah esirgesin..
  9. Cevap
    8
    Hit
    10.992

    Cevap: Gece terlemesi yaşayan var mı?

    Bilemedim.. Hormon testi de yaptırmalı bu durumda..
  10. Cevap
    5
    Hit
    10.146

    Cevap: Sigaraya yeni yasaklar getirildi

    Kesinlikle anlamakta zorlanıyorum! Kendi çocuğunun yanında sigara içenleri anlayamayacağım asla..
  11. Cevap
    5
    Hit
    10.146

    Cevap: Sigaraya yeni yasaklar getirildi

    Satış için yaş sınırı da vardı bildiğim kadarıyla ama uyuluyor mu? Sanmıyorum..
  12. Cevap
    4
    Hit
    4.825

    Cevap: Cocuklar icin GPS sistemi

    T.cell'in öyle bir servisi var diye biliyorum..
  13. Cevap
    4
    Hit
    3.203

    Cevap: Karatay Diyeti kahvaltı örnekleri

    :)
  14. Cevap
    4
    Hit
    3.203

    Cevap: Karatay Diyeti kahvaltı örnekleri

    İlaçsız, sadece beslenme disipliniyle hastalığı kontrol altına alabilmek öncelikli bence. Her bünyede işe yarar mı onu bilemiyorum tabii..
  15. Cevap
    8
    Hit
    6.947

    Cevap: Allah iyiliğinizi versin:)

    "Allah iyilerle karşılaştırsın", Allah kötülerle karşılaştırmasın"ı tahtından etti bende:-)
    Evet, her şey süt liman, böcek çiçek değil ama işte, ben kendi adıma biraz kelebek uçuruyorsam sözlerimde,...
  16. Cevap
    8
    Hit
    6.947

    Cevap: Allah iyiliğinizi versin:)

    Ben bu konuda hassaslaştığım için algım seçiyor her defasında:-)
    Dolayısıyla otomatik olarak benden çıkanlar da öğrendiğim gibi olumlu oluyor:-) Ha, ben öyle diyorum diye mi öyle olacak? Hayır ama...
  17. Cevap
    17
    Hit
    11.006

    Cevap: Siigarayı bırakmak.

    Filme gittin mi? :-p
  18. Konu: huhuhu

    yazan NRY
    Cevap
    4
    Hit
    12.555

    Cevap: huhuhu

    Huuu Ben seni tanıyorum, aldım selamını:-)
    Ay bir hareketli gördüm burayı, sevindim:-)
  19. Cevap
    8
    Hit
    6.947

    Cevap: Allah iyiliğinizi versin:)

    Yok uymadı, yazdıklarımı iyice okuyunuz bence:-)
  20. Konu: Lale Zamanı

    yazan NRY
    Cevap
    2
    Hit
    1.353

    Cevap: Lale Zamanı

    Ben de iki yıl öncesine kadar hep kaçırıyordum ama iki yıldır fotoğraf çekmek aşkına mutlaka gidiyorum:-)
  21. Cevap
    4
    Hit
    3.203

    Karatay Diyeti kahvaltı örnekleri

    Facebook'ta "Sağlıklı Yaşıyoruz" adında bir sayfa var. Oraya üye olmanızı öneririm. Bu diyeti uygulayarak kilo vermiş ve bazı hastalıklarından kurtulmuş bir çiftin kurduğu bir sayfa burası.
    Her gün...
  22. Konu: Diyet klubu

    yazan NRY
    Cevap
    6
    Hit
    2.408

    Cevap: Diyet klubu

    Ben de 5 kilo vermeliyim..
    Yürüyüşü eklemem şart..
    Karatay beslenmesi hakkında ne biliyorsunuz bilmiyorum.. Bana en uygulanabilir gelen beslenme biçimi şu anda.. Hem doyuyorsunuz hem de tatlı ya...
  23. Konu: Lale Zamanı

    yazan NRY
    Cevap
    2
    Hit
    1.353

    Lale Zamanı

    Emirgan Korusuna gitmeyen kaldıysa, onlara gelsin bu fotoğraflar:-)

    http://nurayilbars.blogspot.com.tr/2014/04/istanbula-gelip-de-emirgan-korusundaki.html
  24. Cevap
    8
    Hit
    10.992

    Cevap: Gece terlemesi yaşayan var mı?

    Kramp olmuyor.. Ama terlemedeki kaybı kapatmak için muz yemeli..
  25. Cevap
    17
    Hit
    11.006

    Cevap: Siigarayı bırakmak.

    Yeşimcim,
    Şu anda vizyonda "Bırakmak İstiyorum" adında bir film var.. Ona gitsen?
    Bir dene en azından.. Etrafımdaki içicilerin hepsine öneriyorum.. Çok kişi bırakmış bu yöntemle..Bakarsın işe...
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.