Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: ummunur

Arama: Arama işlemi Toplam 0,07 Saniye sürmüştür.

  1. Konu: nice yıllara

    yazan ummunur
    Cevap
    2
    Hit
    1.138

    Cevap: nice yıllara

    teşekkür ederim. umarım hep birlikte
  2. Konu: nice yıllara

    yazan ummunur
    Cevap
    2
    Hit
    1.138

    nice yıllara

    sevgili anne çocuk üyeleri...

    sürekli konu açanlar....
    cevap yazanlar....
    merakla takip edenler....


    şimdilerde facebooktan takip edenler....

    herkes...
  3. Cevap: de bana de bana kanal d bana. güllerin savaşı ile alın yazımın farklarını de bana

    ha bir de ikisinde de esas oğlan doktor ve geçenlerde 2si de işinden istifa etti. bu arad ikisinde de esas kız patronlarının işinde uzman sayılırlar. iki kız da hizmetçi parçası diye geçen kaçırıldı.
  4. çocuğu okula alışamayan, ödev yapmakta zorlanan..... ebeveynler

    sevgili ebeveynler, çocuğunuz okula başladı ve belli süre geçtiği halde okula gitmekte, ödev yapmakta, arkadaşlarına ve öğretmenine alışmakta zorlanıyor ve beklenen başarı olmuyorsa eğer;

    2. , 3....
  5. de bana de bana kanal d bana. güllerin savaşı ile alın yazımın farklarını de bana

    slm arkadaşlar,

    biraz boşluktan biraz yoğunluktan mı desem dizilere sardım bu aralar.

    kanal d nin 2 dizisini yarışa soktum bakalım hangisi daha hızlı ilerleyecek.

    güllerin savaşı ve alın...
  6. Cevap
    2
    Hit
    5.402

    Cevap: kreşteki çocuğum başörtüsü

    hepsini yaptırtacaklar ZORLA

    bizim de beynimiz genç ve dinç kalacak. bu olanlara karşı ben daha neler bulabilirim diye düşüne düşüne zeka kullanım kapasitemizi artırıp belki bilim kadınlığına...
  7. Cevap
    2
    Hit
    5.402

    kreşteki çocuğum başörtüsü

    slm,

    4 yaşındaki kreşe giden oğlum başörtüsü takmayacak ama sakal bırakabilir mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    top sakal, kirli sakal, temiz sakal, cübbelilerin sakalından...................
    ...
  8. Konu: Selam

    yazan ummunur
    Cevap
    16
    Hit
    12.025

    Cevap: Selam

    slm, hoşgeldin
  9. Cevap
    32
    Hit
    27.199

    Cevap: SERAP GÜLER YILDIRIM'ı kaybettik...

    sen doğunca ağladın, onlar güldüler
    öyle bir hayat yaşa ki sen ölünce onlar ağlasın sen gül.

    Ömer Hayyam.

    acı çektikçe yardım yapma isteğim arttı sözün beni çok etkiledi.

    bütün çabaların,...
  10. Cevap
    5
    Hit
    8.138

    Cevap: uzaklardan selam getirmedim

    sağolun
  11. Cevap
    5
    Hit
    8.138

    Cevap: uzaklardan selam getirmedim

    sağolasın
  12. Konu: 40 gün :(

    yazan ummunur
    Cevap
    38
    Hit
    25.758

    Cevap: 40 gün :(

    ben de 18 mayısta yaşadım aynı acıyı, dışkapı hastanesi ortopedi servisinde. girdim odaya konuştum biraz cevap verdi. sonra zor nefes alıyordu, burnunda hava takılıydı zaten. baba ben de böyle nefes...
  13. Cevap
    5
    Hit
    8.138

    uzaklardan selam getirmedim

    slm arkadaşlar, uzaklardayım taa doğu Anadolu'da küçük bir ilçede. bim ve şok yok tabii a-101 de. anlarsınız diye söylüyorum son zamanlar o marketçiklerin uğramadığı yer yok ya onun için.

    selam...
  14. Cevap
    9
    Hit
    8.474

    Cevap: Bu sezon hangi dizileri izliyorsunuz ?

    nassı yani???????
  15. Cevap
    9
    Hit
    8.474

    Cevap: Bu sezon hangi dizileri izliyorsunuz ?

    atv kaçak, kanal d yağmuru beklerken. daha çok yabancı film bulup izlemeye çalışıyorum.
  16. kız çocuğuna sünnet nasıl anlatılır

    slm, ilkokul 1 e giden kızıma arkadaşının sünnet düğünü davetiyesi verilmiş.
    bana sünnet nedir, düğün nasıl olur, kızların da olur mu gibi sorular sordu.
    öylece kaldım.

    başından geçmiş olanlar...
  17. Cevap
    8
    Hit
    2.795

    Cevap: Halı temizliği

    senede 2 sefer yıkatırım. kışın ara dönemde de yedekleriyle değiştiririm.

    çocuklar küçük malum çok kirleniyor ne kadar silsem de içim rahat etmiyor.

    kanser olan iş arkadaşıma da doktorlar halı...
  18. Cevap
    10
    Hit
    4.352

    Cevap: Dışarıda yemek ya da kahvaltı

    evet çok konuşuluyor.
    umarım elimizden geleni yaparız.
    biz artan ekmek ve yemek artıklarını üst katımızdaki komşularımıza veriyoruz onlar da nasıl yiyorlar.
    üst kat komşularımız bizi...
  19. Cevap: Karbonhidratçı mısınız, tatlıcı mı?

    karbonhidratçıyım.
    börek, çörek, tereyağlı pilavlar, baharatlı yiyecekler vazgeçilmezimdir.
    et fazla aramam. tatlı arada canım çok ister.
  20. Cevap
    12
    Hit
    4.189

    Cevap: kendime bir iyilik yapayım projesi

    insan önce kendini bilmeli di mi?

    kendini bildikten sonra aileni de mutlu etmek adına yani güleryüz tatlı dil adına kendine yaptığın hediye yahut hizmet bencillikten ziyade bir iyilik oluyor ve de...
  21. Cevap
    12
    Hit
    4.189

    Cevap: kendime bir iyilik yapayım projesi

    üniversiteyi 2000 yılında bitirdim, masterimı 2006 da bitirdim. bu saatten sonra açıköğretim değil de ancak ingilizcemi halledip doktora çalışmasına başlamak uygun olur diye düşünüyorum.

    tavsiyene...
  22. Cevap
    12
    Hit
    4.189

    Cevap: kendime bir iyilik yapayım projesi

    yüzme çoğu şeye iyi geldiği gibi, yapıldığında hem insanı mutlu ediyor hem de kilo verdiriyor.

    su ile uğraşmak da zaten negatif enerjiyi alıp götürüyor.[

    QUOTE=BIA;2438011]Bel fıtığına en iyi...
  23. Cevap
    12
    Hit
    4.189

    Cevap: kendime bir iyilik yapayım projesi

    bel fıtığı için de çok geçmiş olsun.
  24. Cevap
    12
    Hit
    4.189

    Cevap: kendime bir iyilik yapayım projesi

    ya bende de var aynı dert.
    44 bedenim ve giydiklerim hiç güzel durmuyor, orantısız bir vücuda sahibim, elma vücutluyum.[

    acaba ne yapsak da hem mutlu olsak hem de kilo versek?????
    ...
  25. Cevap
    12
    Hit
    4.189

    Cevap: kendime bir iyilik yapayım projesi

    çok teşekkür ederim tavsiyene,

    hiç denemedim ama bakarım artık.

    3s bana çok güzel ve toplu bir çözüm gibi geldi.[

    QUOTE=BIA;2438009]SPA alın kendinize veya anneler günü için eşinizin size...
Toplam 258 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.