Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: Jemima

Arama: Arama işlemi Toplam 0,58 Saniye sürmüştür.

  1. Cevap
    6
    Hit
    2.307

    Cevap: lohusalik depresyonumu?

    Umarim emziriyorsundur, emzirince kendini daha iyi hissedebilirsin...Durumuna uygun bir vitamin de kullanirsan psikolojin de duzelebilir.
    Bebegini saglikla buyutmeni dilerim :-)
  2. Cevap
    4
    Hit
    2.868

    Cevap: Başımız sağolsun

    goruntuler çok fena, bakamiyorum.. :-(
  3. Cevap
    10
    Hit
    4.352

    Cevap: Dışarıda yemek ya da kahvaltı

    çok guzel bir uygulama :-)

    bir de kopekleri-kedileri de kisirlastirsalar, yeni dogan yavrular telef olmasa... :-(
  4. Cevap
    10
    Hit
    5.175

    Cevap: Canım sıkıldı

    geçmis olsun :-( dikkat et kendine, kontrollerini ihmal etme..
  5. Cevap
    15
    Hit
    7.454

    Cevap: Üzüntüden içim çıktı artık!

    geçmis olsun minige..
  6. Cevap
    7
    Hit
    2.811

    Cevap: Yurtdışı dil okulları, kampları.

    Erasmus kamplari olabilir mi acaba??? benim pek bilgim yok ama gelenler hep Erasmusla geliyor diye biliyorum Yesim..
  7. Cevap: Başbakanımızın 3 çocuk söylemi bence çok haklı

    kazigimi aldim da geldim, buyrun, kimdi o 3 çocuk diyen?? :-D

    Turkiye'deki sistemi pek bilmiyorum arkadaslar, bana çok yabanci geliyor, o nedenle benden bu konuda pek yorum çikmaz..ama hali vakti...
  8. Konu: Rimel temizleme

    yazan Jemima
    Cevap
    10
    Hit
    7.718

    Cevap: Rimel temizleme

    bunu kullaniyorum Yesimcim, hassas ciltler için719 http://www.parokeets.com/wp-content/uploads/2012/12/Vichy-Purete-Thermale-3in1-Calming-Cleansing-Micellar-Soloution.jpg
  9. Cevap: 8 nisanda Maslak Acıbademdeyiz..İnsallah..

    Umarim hersey yolunda gidiyordur Gulnurcum :-)
  10. Cevap
    7
    Hit
    3.987

    Cevap: cok acılllllll lutfen

    merhaba, bize isim-adres verebilirseniz size daha fazla yardimci olabiliriz.
  11. Cevap: Vitrin bakmayı sevmeyen kadın var mıdır?

    ben çok severim..bol bol bakarim :-D indirim gelince de saldiririm :-P
  12. Cevap
    9
    Hit
    5.494

    Cevap: Mutlaka inceleyin..

    Gulnurcum, yeni urunlerin için kutluyorum seni, face grubunda gorememistim yenilikleri hemen bakayim :-)
  13. Cevap
    10
    Hit
    5.866

    Cevap: borç verilip geri alınamayan paralar...

    e$inizle aranizi bozmaya degmeyecek bir miktar, dua edin e$iniz kardesine onbinlerce liralik bir borçta falan kefil olmasin..
  14. Cevap
    7
    Hit
    3.360

    Cevap: Kiskanclik durumlari

    E$imi kiskanirim biraz..

    Yetenekli insanlari, çok zeki insanlari da kiskanirim...
  15. Cevap
    21
    Hit
    8.303

    Cevap: Misafir sever misini?

    benim çagirdigim misafiri severim ancak :-)
  16. Cevap
    13
    Hit
    4.545

    Cevap: Annem ameliyat olacak..

    Sonacim, annecigin en kisa zamanda iyile$ir umarim, acil $ifalar...
  17. Cevap
    17
    Hit
    6.605

    Cevap: Pahalı hediyeler sever misiniz?

    ben severim...ama evli-barkli halimle bana ba$kasi tarafindan ilan-i a$k için alinmi$sa o hediyeyi sevmeyebilirim tabii :-D
  18. Cevap
    9
    Hit
    4.005

    Cevap: Turkiyede is ve calismak

    azaldi ama geçmedi, ilgin için tesekkurler arkadasim :-)

    bu sali hastaneye yatacagim biyopsi için, bana $ans dileyin..
  19. Cevap
    9
    Hit
    4.005

    Cevap: Turkiyede is ve calismak

    Hollanda'nin nesini begenmiyorsunuz ve Turkiye'nin nesini begeniyorsunuz konuyu daha açmak ister misin?

    Sadece tatillerden bildigin bir ulkeye (kendi ulken olsa bile) donu$ yapmak istiyorsun ama...
  20. Cevap: çadırda yasayan elı yuzu duzgun namusu ıle calısan bır annenın feryadı

    hay allah, bir bilen çikar elbet ne yapilmasi gerektigini, ben bilemiyorum :-(
  21. Cevap
    13
    Hit
    5.645

    2013 nasil gidiyor?? :-)

    Benim yeni yilim hastanede basladi, 1 ocak'ta agrilarim basladi, ancak 3 gun dayanabildim, 4 ocak'ta acilde buldum kendimi...8 ocak'a kadar da aç biraktilar beni :-P

    Benim yeni yilim yepyeni,...
  22. Cevap
    17
    Hit
    5.672

    Cevap: Pankreas iltihabi-pankreatit

    Gulnur, safra ta$i da ilerleyip pankreas yolunu tikadiginda pankreatit olma olasiligi çok yuksek, benim ilk safra tasina baktilar, olsa hemen alacaklardi..

    safra tasi ihmale gelmez canim,...
  23. Cevap
    17
    Hit
    5.672

    Cevap: Pankreas iltihabi-pankreatit

    pazartesi mr'a girecegim arkadaslar, bana bol $ans lazim :-)

    mr sonrasinda da biyopsi olup olmayacagima karar verecekler...

    herkese saglikli gunler dilerim..
  24. Konu: Pul biber

    yazan Jemima
    Cevap
    20
    Hit
    5.931

    Cevap: Pul biber

    Ben domatesten çok biber salçasi kullaniyorum...
    Pul biber çocuklardan dolayi biz tabagimiza sonradan ekliyoruz..
    Tavuk yemeklerine mutlaka b.salçasi, kimyon + kurkuma + karabiber
    Et yemeklerine...
  25. Cevap
    31
    Hit
    6.501

    Cevap: Reklamlardan etkilenir misiniz?

    bence reklam açacaginiza video klip seyrettirin yemek yedirirken, en azindan duzgun bir muzik dinlemi$ olur bebekler... :-)
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.