Arama:

Tür: Forum Mesajları; Kullanıcı: nerdogan

Arama: Arama işlemi 0,29 saniye sürmüştür; 55 dakika önce.

  1. Cevap
    138
    Hit
    39.501

    Cevap: Yengeç Kaynayan Siteme Kolaylık Olsun))

    Dokuz yıl olmuş. Tanıdığım tüm yengeçler sevgiler, selamlar
  2. Cevap
    10
    Hit
    7.530

    Cevap: Özler arkadaşımıza veda forumudur.

    Burada da anmak istedim.
  3. Cevap
    10
    Hit
    7.530

    Özler arkadaşımıza veda forumudur.

    Sevgili Özler'e,Aynı dertten beş yıl önce hastalandığımda, beni telefonla arayıp, geçmiş olsun demişti. Zarifti, düşünceliydi. Kendi sürecinde de çok sağlam durdu, hayran kaldım. Kızın benim de...
  4. Cevap
    14
    Hit
    7.148

    Cevap: uzun zaman olmuş

    Huhuu gençlik, arada bakıyorum ben
  5. Cevap
    15
    Hit
    12.641

    Cevap: Sevgili Esra, Acil şifalar diliyorum

    Ağır bir ameliyat sonrası evinde ve iyileşme sürecinde, bildirmek istedim.
  6. Cevap
    15
    Hit
    12.641

    Sevgili Esra, Acil şifalar diliyorum

    Yılların dostu, sevgili Esra Aytekin için iyi dileklerinizi ve dualarınızı istiyorum. Anneçocuklu üyeler, biz birbirimizi çok iyi tanırız. Sevgiler
  7. Cevap
    301
    Hit
    53.290

    Cevap: neden beni adam yerine koymuyorsunuz?

    Yirmi binin üstünde hit almış, kültleşmiş forumum... yok böyle forumlar....daha ne demeli...
  8. Cevap: 331 kisi iceride ve kimse siteye paylasim yapmiyor :((((((

    Yapayım bir paylaşım bari... Altı ayda bir geliyorum buralara, genelde başka sanal platformları kullanıyorum, hiçbiri anneçocuk gibi değil ama eskisi kadar vaktim mi yok, bu site mi yavaş kaldı,...
  9. Cevap: Balonlarla birlikte kanseri uzayin derinliklerine gonderiyoruz; bize katilin

    Biz de balon uçurmuştuk, aynı zamanda...
  10. Cevap
    32
    Hit
    26.282

    Cevap: SERAP GÜLER YILDIRIM'ı kaybettik...

    Iz bırakabilenlerdensin, Allah rahmet eylesin.
  11. Cevap
    138
    Hit
    39.501

    Cevap: Yengeç Kaynayan Siteme Kolaylık Olsun))

    7 yıllık forum, vay canına! ...Kutlarım;)
  12. Cevap: Re: Tanıdığımız Kadınlar:Üzücü, Eğlendirici ve de Öğretici Bir Forumdur-14.sayfada bir rica v

    Tesadüfen bu forumumu buldum, okudum, okudum, ağladım, vay canına, ne yazmışız o zamanlar...
  13. Cevap
    44
    Hit
    19.919

    Cevap: Sitemiz can çekişiyor :(

    ama Yeşim, ayıp ediyorsun, bu siteye benim kadar emeği geçmis bir kaç kişi var ve sen bu insanları görmezden geliyorsun, sözün bittiği yermiş, git onu yeniyetmelere söyle, benim çocukluk travmam...
  14. Cevap
    44
    Hit
    19.919

    Cevap: Sitemiz can çekişiyor :(

    oh, ben çok değiştim, hayatımda temizlik yaptım, bilumum hastalıklarla boğuştum, iş değiştirdim son iki yılda, iki kelimemden bu sonucu çıkaran birine ne denir?
  15. Cevap
    138
    Hit
    39.501

    Cevap: Yengeç Kaynayan Siteme Kolaylık Olsun))

    Arkadaşlarımı tebrik ederim, nice senelere
  16. Cevap
    44
    Hit
    19.919

    Cevap: Sitemiz can çekişiyor :(

    Sırf eski günlerin hatrına yazmıştım, daha da yazıp reyting yapmak istemiyorum, size bol mesajlar, eski, yeni formatta mutluluklar dilerim, dostlarım bana yeter
  17. Cevap
    44
    Hit
    19.919

    Cevap: Sitemiz can çekişiyor :(

    işte sizin gibi feyk üyeler yüzünden gelmiyorum ve de gelmeyeceğim, sn.admine sevgiler
  18. Cevap
    59
    Hit
    15.233

    Cevap: Tanıştırayım: Ayşen

    İşe bu forum)))
  19. Konu: Nuray:-)

    yazan nerdogan
    Cevap
    37
    Hit
    9.850

    Cevap: Nuray:-)

    Tariflerim ve yazılarım sizinle, demek hala işe yarıyorlar. )))
    Anneçocuk bir tarih dönemiydi benim için, severek katkıda bulundum, edindiğim dostları çok sevdim.
    Artık yeni üye edinmenizin...
  20. Cevap
    15
    Hit
    4.691

    Cevap: Burası kötü gün dostu galiba :(

    Allah şifa versin
  21. Konu: Uzaylı!

    yazan nerdogan
    Cevap
    7
    Hit
    6.690

    Cevap: Uzaylı!

    Hepimiz uzaylıyız
  22. Cevap
    8
    Hit
    4.090

    Cevap: Aylin papucu yarım :))

    O gün bir arayın bakalım)))
  23. Cevap
    13
    Hit
    3.522

    İhmalin Bu kadarı...

    30 eylül 2005'te üye olmuşum buralara...Bir süredir ihmal ediyorum ama, kalbim hep buralarda...Avatarım ise artık her yerde...
    Sevgiler.
  24. Cevap
    5
    Hit
    1.582

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

    Bursa'dan bayramınızı kutlarım, bütün anneçocuk üyeleri, sevgiler, saygılar.
  25. Cevap
    71
    Hit
    17.170

    Cevap: Abimi kaybettim! :(

    Başsağlığı dilerim.Allah sabır versin.
Toplam 500 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.
 
 

Bu site Lidya.Net tarafından hazırlanmış ve yayınlanmaktadır © 1998-2012. Bu sitede yayınlanan yazılar, kaynak ve yazarı belirtilmek kaydıyla kullanılabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren AnneCocuk.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan ve yazdıkları yazılardan kendileri sorumludur.
AnneCocuk.com ile ilgili yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkinden iletişime geçildikten sonra en geç 2 (iki) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve size geri dönüş yapılacaktır.