Evde perde takılacağı zaman ..bana taktırmamalısın..ya da perdenin takılacağını bir şekilde bana önceden
belli edeceksin ki bana evden kaçma..sızma fırsatını vereceksin...Kısacası biz buna fırsat eşitliği diyelim...
Pazar kahvaltılarına kızarmış patates istediğimde..bunu yapmalı..her zamanki gibi pataesleri kızartan ben olmamalıyım..
ve üzeri patates kokan ben olmamalıyım...
Sigara içmeme karışmamalısın...
Ve araba kullanmama....
Galatasaray yenildiğinde....bana gülme...üzerime gelme...sinirli olduğumu biliyorsun...ve neden yenildi..kötümü oynadı gibi..
beni yumuşatıcı mahşerler soruları sorma..yaramı deşme....
Her defasında makyaj(allahım bu kelimeyi doğrumu yazdım) yaparken..sana bakmama kızma..biliyorsun ki Allah makyaj(içimden bi ses yanlış yazdın diyo...)yapmanızı isteseydi..sizi makyajlı doğururdu...
Oğlumuzun sütünü sen ısıtacaksın..ve herdefasında Özgür sütünü ısıtırmısın demeyeceksin...
Evden bir şangırtı sesi geldiğinde benim yüzüme bakıp aklından sakar şey diye geçirmeyeceksin...
Akşam Tv de maç seyrederken uyuya kalmışsam..uyandırıp maçın bitmediğini söyleyip izlememi sağlayacaksın..
Yani herzaman yaptığın gibi ben maç seyrederken uyumamı 4 gözle bekleyip..sonra kanalı değiştirip...izleyeceğini izledikten sonra...
Özgür hadi maç bitti yatalım..demekten..vazgeçmelisin...
Yırtık..pırtık..mırtık...etek giymeni istemiyorum...Açık ..saçık..kaçık..elbisede....
Ve bana sormadanda saçlarını kestrimeyeceksin...sorsan bile alacağın yanıt..Hayır
Yaptığın yemekler tuzsuz olmalı...
Ve salatalar yağsız olmalı.....
Ve her yemeğe oturuşumuzda su nerede sorusunu bana sordurmamalısın....
Evde gazete okuma keyfime....gazeteyi evin içinde sergi gibi yaymama karışmamalısın...
Vs..Vs...
Ve neden Seni Seviyorum kelimesini önce ben söylemeliyim..böle bir kural mı var...
Desemde....
Seni seviyorum...
Özlüyorum..
oğluma da iyi bak
kendinede