Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Demet'in Yazısına İnat..Eşime Sanal mektup

Evde perde takılacağı zaman ..bana taktırmamalısın..ya da perdenin takılacağını bir şekilde bana önceden
    belli edeceksin ki bana evden kaçma..sızma fırsatını vereceksin...Kısacası biz buna fırsat eşitliği diyelim...
    Pazar kahvaltılarına kızarmış patates istediğimde..bunu yapmalı..her zamanki gibi pataesleri kızartan ben olmamalıyım..
    ve üzeri patates kokan ben olmamalıyım...
    Sigara içmeme karışmamalısın...
    Ve araba kullanmama....
    Galatasaray yenildiğinde....bana gülme...üzerime gelme...sinirli olduğumu biliyorsun...ve neden yenildi..kötümü oynadı gibi..
    beni yumuşatıcı mahşerler soruları sorma..yaramı deşme....
    Her defasında makyaj(allahım bu kelimeyi doğrumu yazdım) yaparken..sana bakmama kızma..biliyorsun ki Allah makyaj(içimden bi ses yanlış yazdın diyo...)yapmanızı isteseydi..sizi makyajlı doğururdu...
    Oğlumuzun sütünü sen ısıtacaksın..ve herdefasında Özgür sütünü ısıtırmısın demeyeceksin...
    Evden bir şangırtı sesi geldiğinde benim yüzüme bakıp aklından sakar şey diye geçirmeyeceksin...
    Akşam Tv de maç seyrederken uyuya kalmışsam..uyandırıp maçın bitmediğini söyleyip izlememi sağlayacaksın..
    Yani herzaman yaptığın gibi ben maç seyrederken uyumamı 4 gözle bekleyip..sonra kanalı değiştirip...izleyeceğini izledikten sonra...
    Özgür hadi maç bitti yatalım..demekten..vazgeçmelisin...
    Yırtık..pırtık..mırtık...etek giymeni istemiyorum...Açık ..saçık..kaçık..elbisede....
    Ve bana sormadanda saçlarını kestrimeyeceksin...sorsan bile alacağın yanıt..Hayır
    Yaptığın yemekler tuzsuz olmalı...
    Ve salatalar yağsız olmalı.....
    Ve her yemeğe oturuşumuzda su nerede sorusunu bana sordurmamalısın....
    Evde gazete okuma keyfime....gazeteyi evin içinde sergi gibi yaymama karışmamalısın...
    Vs..Vs...
    Ve neden Seni Seviyorum kelimesini önce ben söylemeliyim..böle bir kural mı var...
    Desemde....
    Seni seviyorum...
    Özlüyorum..
    oğluma da iyi bak
    kendinede

2. Re: Demet'in Yazısına İnat..Eşime Sanal mektup

Sevgili Özgür
    çok güldüm yazını okurken.... bayramda yine ankara.da mısın yoksa izinli çıkmazıza izin verecekler mi.... umarım izinli olabilirsin ve bayramını min. momentle geçirirsin...

sevgiler...

Re: Demet'in Yazısına İnat..Eşime Sanal mektup

sevgili özgür...
    ankaradan 4 saat evvel döndüm... annecocuk.com da ne oluyor diye bakmak istedim...burayı özlemişim...ve yazına rastladım...bunu ancak sen yazabilirdin...sen karına yazsanda aklıma bir an benim eşim geldi...güldüm...ya ben karınla benzeşiyorum ya da kocam senle benzeşiyor..ya da bütünerkekler ve kadınlar aslında aynı demek daha mı doğru acaba...perde olayı, uyurken kanal değiştirme olayı ve masadaki eksik su...bunlar benim evimin olayları...ankarada saçımı kestirdim ama ben eşime sormadım..sürpriz yaptım ona...beğenmedi...
    ankarada genelkurmay ın önünden geçerken her defasında kulaklarını çınlattım...eğer telefonun olsa idi sana uğrayacaktım..ama olmadı...zira ne soy ismini nede yüzünü biliyorum..nede yerini...
    neyse bellki bayram nedeni ile burdasın..görüşmek üzere...güzel oğlunu öp benim için...sana ve karına sevgiler...

Re: Demet'in Yazısına İnat..Eşime Sanal mektup

Sevgili Öcüürr...
    Sen çok şey istiyosun gibime geldi yani bunları Serpil'e kabul ettirmen bi hayli zor bence. Ama ben sana bi güzellik yapıp bu yazıyı ona okutacağım. Tabii sonra olacaklardan sorumluluk kabul etmem..

Bu arada sevgili oğulcuğun pek iyi. Yüzümde çizdiği haritayı bitirmeye uğraşıyor

Neyse...
    Sevgiler ve saygılar diliyom..

5. Re: Demet'in Yazısına İnat..Eşime Sanal mektup

Sevgili Özgür....

yoksa sen benim kocamın yakını falanmısın, Allah aşkına sizler yani tüm erkekler böylemi düşünürsünüz. Siz birbirlerinize ne kadar benziyorsunuz.

Ama gerçekden yazını çok beğendim. Eşime okutturacağım. Diyeceği ilk laf bencede adam doğru yazmış.

Ayten&Ceren(2,5 yaşında)