Bu kaçıncı elimden tutuşun… özgür gel diye seslenişin….Ankaradan geldiğimden buyana…bu kaçıncı….sabah uyanmanla başlıyor özgür gel maratonu takiii akşam yatasıya kadar….
Özgür gel demenle neler yapmıyoruz ki bütün gün evin içinde….
Elim elinde sen önde..ben arkada…önce logolarınla başlıyoruz…bu ne? Üzüm….Bu ne?Elma…Bu ne?tren…ya bu?helikopter….ben soruyorum sen yanılmaksızın cevaplıyorsun….Sonra sağolsun Yeşimle Muratın oğluma doğum gününde aldığı…askeri tank warya….hani babasını unutmasın diye aldığınız…tankı çalıştırıp…onun peşinden koşturuyoruz….
Sonra ben yoruluyorum…..
Oğlum yorulmuyor…..kandırıyım diyorum onu?kanmıyor…..yeni bu huy edinmiş küsüyor….Ne küsmek ama…Bana kütsümü soluğunu hemen yan odadaki koltukların üzerine yüzünü dayamakta…ellerini yüzüne yapıştırmakta buluyor….neymiş beyefendi küsmüş….daha da ciddi küserse yan odaya gitmesine gerek yok….hemen yüzüyle ellerini kapatıp halının üzerine yatıyor….biliyorum…bilmesinede gitmemek …ilgilenmemek lazım….küssün ama işte yapamıyorum..eşim herdefasında bırak gitme desede gidiyorum işte….alıyorum kucağıma oğlum noldu diyorum….anne vuduuuu..diyor….hem küsmeyi öğrenmiş….hem yalan söylemeyi….
Ve tabi ki kıskanmak…….öyle bir kıskançlıkki….
Bi ara eşim yanıma oturdu ..neymiş efendim annesi benim yanımdan kalkacakmış…..
Eşim seslendi…oğlum senin babansa benimde kocam dedi…..ataberk durur mu?Hayırrrrrr…..benim kocam))) İşte aklına geldimi annesine dönüp beni gösterip benim kocam diyor)))

İnsan oğlunu belli bir süre göremedi mi?Ona yolda gördüğü her şeyi almak istiyor benim gibi…yiyeceğinden oyuncağına…Kim bilir belki ben bu yolla bastırıyorum babalık duygusunu yada ne bileyim ondan ayrı kaldığım süre zarfındaki eksikliğimi böyle doldurmaya çalışıyorum ne kadar doğru bu tartışılır???dolayısıyla çocuk haklı..küserde…yalanda söyler..kıskanırda…..anlayacağınız baba olduysak da işin butarafına bakarsak hala öğrenemedik babalığı…..

Bu yüzden alınmıyorumda oğlumun bana karşı baba sıfatından çok özgür diye seslenmesinden….özgür gel diye elimin tutmasından….
Zaten şuan da yanımda Özgür gel diye sesleniyor????Gidelim bakalım kimbilir beni evin handi odasına sürükleyecek……

Sevgilerimle