1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

"onunla" ilk buluşmamız ya da bir aşk hikayesi

Her zaman iki davranış şeklini içimde barındırdım. Kimi zaman çekingen ve iletişim kurmaktan hoşlanmayan dışarıdan ise somurtuk kendini beğenmiş olarak adlandırıldığım görüntüm (yükselen burç YENGEÇ etkisi ) kimi zaman ise neşeli, konuşkan , organizatör görüntüm (Esas burç KOÇ) vardır. Kendi aralarında gider gelirler. Ve genellikle de bir sorun varsa yükselen burç yengeç etkili olur (duygusal ya) .

4 sene önceydi bir gün Koç dedi ki "Ne bu hal , seni pısırık ! Canlan biraz, ne kaybedersin birilerine laf atsan, gülsen, tamam mutsuzsan mutsuzsun ne yapalım, ağıt mı yakalım ardından !!" Neyse fazla uzatmayalım , nerden başlasam filan derken taşınalı çok olmayan kapı komşusundan başlamaya karar verdim. Yeni taşınana hoşgeldin denir ya öyle bir şey yapacaktım. Elim boş olmasın diye de yaptığım ıspanaklı börekten bir kaç parça tabağa koydum bir cesaret kapılarını çaldım. Kapıyı bir erkek açtı hayal meyal hatırlıyorum.
    "Merhaba, ben karşı komşunuzum , hoş geldiniz demek istedim, buyrun (elimdeki tabağı uzatarak)"; karşımdaki " Ben komşunuz değilim, misafirim, ama buyrun içeriye girin " dedi ve içeriyi gösterdi. Bu arada gerçek komşularımız genç bir çift imdada yetişip daveti tekrarladı. Yok girmeyeyim filan üstüne bir ısrar bir ısrar , derken ben içeriye giriverdim çekinerek. Neyse merak ettiniz hemen açıklayayım kapıyı açan Atakan, komşularımız kızkardeşi ve eşi.

Evet ilk karşılaşmamız böyle oldu, elimde ıspanaklı börekle kapı eşiğinde. İletişim derslerinin uygulaması için yola çıktım sonra da evlendim

O akşam son derece neşeli , hoş bir muhabbet oldu aramızda. Tabii ben pek hatırlamıyorum detayları sonradan bana anlatıyorlar o zaman neler olmuş neler bitmiş. Atakan her haliyle benden çok hoşlandığını belli etmiş, fıkra üstüne fıkra filan muhabbeti koyulaştırmaya çalışıyor, ta ki yeri gelip te ben evli olduğumu söyleyinceye kadar. Ben hiç hatırlamıyorum diyorlar ki bu bilgi sonrası kalkıp gitmiş yanımızdan. Yine diyorlar ki sonraları belki boşanır diye dilekte bulunmuş. Neyse, bu dileği tuttu gerçekten.

2-3 ay içinde mutsuz evliliğim sona erdi ve bu arada bir daha hiç görmediğim komşunun abisi Atakan , pek sık kız kardeşini ziyaret eder oldu. Gerekçe de dördüncü olmaktı iskambil oyunumuza. Çok sonraları aslında iskambil oyunundan hoşlanmadığını öğrendim. Halen yeri geldiğinde senin için az kanasta oynamadım der çile çekmiş gibi. İşte o sıralar ilk kez beni bir yere davet etti ve 25 Eylül akşamı Beyoğlu'nda bir kaç bara götürdü. İlk görüşte aşk olmasa bile (en azından benim için) ilk buluşmada aşk kesin oldu vallahi . Ruh ikizi olmanın nasıl bir şey olduğunu öğrendim. Atakan ile aynı cins sevgi ile birbirimize bağlandık.

Onu çok seviyorum ve Allah ömür verirse daha çok uzun yıllar seveceğim.

O zamandan beridir her 25 Eylül'de Beyoğlu'nda bara gidip o günü yeniden yaşamayı kararlaştırdık . Yaşlandık ya nostalji yapacağız. Sen bana şöyle demiştin, bu sokaktan geçmiştik, şurda kahve içmiştik , burda içkine ilaç atmıştım (şaka tabii) vs...Geçen sene Selen çok küçük diye gidememiştik bu kez daha çok keyfini çıkarmaya çalışacağım kısmetse.

İşte bu benim mutluluğu yakalama hikayem.

Eveeeet sizinki nasıldı? Pek bir severim dinlemeyi. Sakıncası yoksa yazın lütfen...

Re: "onunla" ilk buluşmamız ya da bir aşk hikayesi

Melahatcim,

öyle güzel anlatmışsın ki bende anlatmadan geçemedim.
    Ben Melahat'ten daha vahim durumdayım. Çünkü ben yengeç üstü yengecim. Artık anlayın durumun vehametini. Arkadaşımın babası yeminli mali müşavirdir. Yıl 95 şubat ayı iş arıyorum. Büyük bir öfkeyle babası "neden burda işe başlamıyor" demiş. Deyiş o deyiş. İnsanlar yardımcı oluyor, ilerlememi sağlamaya çalışıyor. Bu insanlardan biri Engin. Öyle samimi öyle ilgili davranıyor ki. Ben ona hayran bakmaktan kendimi alamıyorum. Sabahları 9 da işbaşı yapmamıza rağmen ben 8:30 da işbaşı yapıyorum ki görebileyim. Çünkü gelir gelmez denetime çıkıyor. Nisan ayının gelip çattı. Annem büyük bir inatla beni alışverişe gönderdi. Yolda kendimce hesap yapıyorum. Birden durmak zorunda kaldım. Karşımda hayran olduğum erkek vardı. 333 diyerek zıplamıştı önüme. Beni görmüş yanıma gelmiş. İş arkadaşıyım ya. Yengeç olduğumu söylemiştim arkadaşlar hemde katmerli. Ama bende bir cesaret Forest Gump filmine benimle gelmesi için kardeşime 500.000.-TL. teklif ettiğimi ama kabul etmediğini söyledim. Kendime inanamıyorum. Ben yarısına tavım dedi. Ona inanamıyorum. Arkadaşımı hemen şirkete çağırıp söyledim. Bana "herkese ilgili davrandığını, ama kaç kişi uğraştıysa onunla çıkamadığını, onu elde etmemin imkansız olduğunu" söyledi. Ertesi günü biz Forest Gump filmini izlemeye gittik. 1 Nisan 1995'de benim dönüm noktamdır. 28 Aralık 2003 tarihinde evliliğimizin 7.yılını bitiriyoruz.
    İşte bu da benim mutluluğu yakalama hikayem.
    Sevgilerimle,

Harikasın

Çok güzel...Sen de yaptığın girişimin sonucunu almışsın...
    Mutluluğunuzun devamını diliyorum.
    Öptüm

Bende daha önce evlilik yıldönümümüzde yazdığım hikayemizi öne çektim yeni arkadaşlar bakalım beğenecekmisiniz.

Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur saman içinde güzeller güzeli bir kızla inanılmaz yakışıklı bir delikanlı varmış. Kız Asya yakasını hiç bilmezmiş hatta hiç gitmezmiş. Günlerden birgün
    (22 AĞUSTOS 1993) arkadaşı ona Bostancı sahiline gidelim demiş. Tam minübüsten inmişler karşıdan karşıya geçeceklermişki kız karşıdan gelen yakışıklı ile gözgöze gelmiş. İşte ne olduysa o anda olmuş. Eros’un okları tam 12’den vurmuş. Neyse kız birde bakmışki yakışıklı delikanlının yanındaki çocuğu bir yerden tanıyor. Hemen sesini yükseltip arkadaşına ‘geçen çocuğu bir yerden tanıyorum’ demiş ama maksadı yakışıklı gençle tanışmakmış. Yakışıklı gençte kızla tanışmak için fırsat kollarken hemen bunu duyup arkadaşına söylemiş biraz ikna çabaları sonucu arkadaşı ile birlikte soluğu güzel kızın ve arkadaşının yanında almışlar. Kız oradan buradan sonunda gerçekten tanıdığını delikanlılara kanıtlamış. Güzel muhabbet etmişler ve ayrılmışlar. Ne telefon numaraları verilmiş nede alınmış. Ama ertesi gün kızın iş telefonu çalmış arayan akşamki yakışıklı çocukmuş.Öğlen yemeğine davet ediyormuş. Kızda gitmiş. Böyle başlayan arkadaşlıkları kısa zamanda büyük bir aşka dönüşmüş. 4 sene boyunca büyük bir aşk ile görüşmüşler. Arada kavgaları ve ayrılmalarıda olmuş ama anlamışlarki birbirleri olmadan yaşayamıyorlar. Bir gün delikanlı Hentbol turnuvası için şehir dışındayken telefonda konuşurlarken ani bir kararla hadi evlenelim demişler. Tarih olarakta 22 AĞUSTOS 1997 ‘ yi seçmişler. Kız çok güzel bir gelin olmuş. Oğlanda bir o kadar yakışıklı . Kızın bir isteği olmuş delikanlıda hiç düşünmeden evet demiş. Kız çocukluğundan beri gelin olduğunda gelin arabasını kendisi kullanmak istermiş ve bu dileği gerçek olmuş. Kız İstanbul sokaklarında dolaşırken tüm arabalar kornaları ile onları selamlıyorlarmış. Kız kendini inanılmaz büyülü bir rüyada hissediyormuş. Taki imzayı atana kadar imza attığı anda bunun bir rüya değil geçek olduğunu anlamış. Arkadaşları ve ailesi ile Asya yakasına düğün yemeğini yemeğe geçerken köprü trafiğinde sıkışmış kalmışlar. Yandaki arabadan bir genç inip çiçekçi çocuktan çicek alıp arabanın camını tıklatmış. Kız açmış genç çiçeği geline uzatırken ‘hayatımda gördüğüm en güzel gelinsiniz’ demiş kız damada bakmış damatta alabilirsin demiş. Rüya bununla da bitmemiş çok güzel bir balayı ve sonrası…

Birlikte geçen güzel seneler ve artık yuvanın bir misafirinin olmasına verilen karar sonucunda kız hamile kalmış. Fakat bebişleri (MİRAY) talihsiz olaylar yüzünden 23 Nisan 2001 yılında 32 hafta 4 günlük 2.060gr olarak dünyaya gelmiş. Çok zor anlar yaşamışlar ama sevgileri ile hep ayakta kalmışlar.

Evet arkadaşlar bugün 22 AĞUSTOS 2003 tanışmamızın 10 .yılını evliliğimizin 6.yılını kutluyoruz. Acıyla,tatlıyla,kavgayla,sevgiyle geride bırakılan dile kolay tam 10 dolu dopdolu yıl….

Evlilik için bazen kader derlerya, belkide kendi ayağimla beni oralara sürükleyip eşimle tanışıp ona aşık olmamı sağlayanda kaderdi ne dersiniz….

Aşkım seni çok seviyorum. Bana ve kızına olan sevgin hiç ama hiç bitmesin. Allah hepbirlikte daha nice 10 yıllara ulaşmamızı nasip etsin…

Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. (22 Ağustos 2003)

Aşkın, Canın, Tarın Mine ve biricik kızın Miray

5. Re: Harikasın

MELEHAT ONCELIKLE EVLILIK YILDONUMUNUZ KUTLU OLSUN UMARIM HEP BERABER MUTLU YASARSINIZ.

BIR GUN BIR TELEFON COK SIKI ITHALATINI YAPTIGIM BIR MUSTERIM AMA TELEFONDAKI SES BASKA BIRI ALLAH ALLAH KIM BU DERKEN ''O DA AYNISINI SOYLUYORMUS''
    MEGER O ZATEN ORDA BEN DE BURDAYMISIM AMA HIC BIRBIRIMIZLE GORUSMEMISSIZ.
    TAM 8 AY TELEFONLARDA YUK TAKIBI MEGER SESIME ASIK OLMUS. SONUNDA BIR CUMARTESI OFISE BENI ZIYARETTE GELDI, GELDIGI ANDAN ITIBAREN BIZ BIRLIKTEYIZ.
    ZATEN 7 AY SONRADA EVLENDIK.

ISTE BOYLE ARKADASLAR.

SEVGIYLE KALIN
    CIGDEM&ARDA

selam

Çiğdemcim bu evlilik yıldönümümüz değil...Biz 29 ekimde evlendik...İlk buluşma günümüzü daha önemli sayıyoruz ve evlilik yıldönümü gibi önemsiyoruz...İyi dileklerin için çok teşekkürler...

Sizinki de iş yaşamının bir hediyesi olmuş...Tebrik ediyorum...Ne güzel genç iken de çocuk sahibi olmuşsunuz, özeniyorum vallahi...
    Selamlar

7. Re: "onunla" ilk buluşmamız ya da bir aşk hikayesi

öncelikle nice senelere melahat . uzun yıllar ,sağlıkla birarada olmanızı dilerim .

bizim ilişkimiz de benim değil de gökhan'ın anlatacak çok şeyi olabilir biraz kendisi peşimden koşmuştur da ben 95 yılının 25 kasım günü halen çalıştığımız şu andaki iş yerimde işe başladım . Gökhan ise benden 1,5 yıl önce başlamış .İlk gün klasik işte herkesle tanışılır ya beni tanıştırdılar . Ogün hiç etkilenmedim dikkatimi bile çekmedi ama çok ilginçtir sonra ikimizde ogun üzerimizdeki kıyafetleri hatırlarız hala .Nasıl etkilenmeme ise Sonra uzun yıllar nefis bir dostluğumuz oldu .Ortak arkadaşlarla yada yalnız ikimiz yıllarca birlikte dışarıya çıktık . Ama önce dost olalım derdik sonrası kolay sevgili olmak ,eş olmak .Ame en önemlisi dost olmak . İşyerinden herkes bu adam sana aşık dedi ben güldüm geçtim .Sonra bir gün söyelyiverdi beni sevdiğini ansızın .Ben ne mi yaptım . ' ben seni sevmiyorum .' dedim .Hala kızar hatırladıkça .Ne yıkılmıştım der .Sonra ben arkadaş olalım dedim klasik olduk yine . sonra bir akşam 16.haziran.98 bağdat cadd.sinde şimdi kapandı wollywood da oturmuş yemek yiyoruz . Pes etmem dedi yeniledi sevgisini .Ben de evet dedim ona sonrası . Benim yaşım genç değil dedi .'Ben seninle evlenicem . ' Birgün halaaaaaaaaa ödediğimiz koopeartif evimize bakmaya gittik . Ben simdiki daireyi beğendim .'Ama dedim sen bilirsin senin evin . ' 'Belki de senin de evin olur .' dedi öptü beni .Bu da evlenme teklifi oldu . Sonra aynısını bir kolyenin arkasına yazdı verdi ben ağladım . ' tabii.' dedim .Hala güleriz evlenme teklifine tabii denir mi diye
    işte sonra herşey 6 ay aralı . 6ay çıktık ocak 99 nişan , 23 temmuz 99 evlilik . sonraa da Laracım geldi işte. Bu da bizim hikaye . Ama girişimcilik Gökhan'da dengeli / dengesiz terazi olur kendisi .Ben de kendini beğenmiş , kibirli aslan

"tabii"

Gülerek okudum hikayeni...Çok güzel...Evlilik teklifine "tabii" demeyi hakketten ilk senden duydum...Neyse öyle ya da böyle teklif işte...Biz de teklif bile yok..Teklifsizce evlendik...İlk buluşmamızda çocuğumuz olsun istiyorum demişti...Bunu teklif saydık biz de...Bir sene sonra evlendik...

Mutluluğun daim olsun sevgili Melahat.
    Sene 1996 bir Kasım akşamı yan komşumuz Fatoş' un ( komşudan ziyade bir abi ve kardeş olarak görürdüğüm komşu çif) "Derya imdat yardım et misafir getirmiş Zafer gene elim ayağıma dolandı" diye feryadı ile başlamıştı herşey ama ben 7 ay sonra ancak öğrenebildim. O akşam Ahmet(biricik eşim) beni görmüş (Ama ben halen ikna edemiyorum Ahmet'i. Seninle gözgöze geldik diye ısrar ediyor. Vallahi görmedim. Mutfağa girdim mutfaktan çıktım eve geldim) ve Zaferi hakkımda bilgi alabilmek için çok sıkıştırmış. Zafer abi edasıyla uzak dur bir daha sakın bu konuyu açma şeklinde beni korumaya almış. Üzerinden 7 ay geçmişti. İş dönüşü balkondaki mangal dumanını gördüm karnım kurt gibi aç olduğundan direk onların ziline bastım. Karnım çok acıktı hadi çabuk açın kapıyı diye de bir taraftan şımarıyordum kapıda. Zafer kapıyı açtı dondu ne gir diye bildi ne git. Fatoş çıktı o arada hadi gel buraya o kadar feryat ettin kapıda neden bekliyorsun dedi. Balkona çıktım ilk dikkatimi bana yer vermek ve tanışmak için ayağa fırlayan Ahmet oldu. Gene kalabalık bir arkadaş grubunu ağırlıyordu Zafer. Hepsiyle tanıştım ama aklımda sadece Ahmet' in adı kalmıştı. Neyse Zafer' in sert bakışları arasında benimle konuşuyor, bir sürü soru soruyordu bana, müzik, kitap, sinema, tiyatro sevip sevmediğimden tutunda yükselen burcumun ne olduğuna kadar. Bu arada ben kurt gibi acıkan karnımı unutmuştum.
    Yemek faslı bitmişti artık. Hadi batak oynamaya diye seslendi Ahmet. Oyuna başladık aramızda ki elektiriği farketmeye başlamıştık artık ikimizde.
    (bu yüzden eşim seni mangal sofrasında tanıdım, kumar masasında tavladım der)
    Zafer de bu arada pes etmiş olmalı ki ertesi gün daha ertesi gün telefonlar aldım eşimden. Tanışalı 1 ay olmuştu ki evlenme teklifinde bulunmuştu bana ve 1 yıl süren bol yağmurlu bir nişanlılık (Bizim her buluşmamızda ağmur yağardı) döneminden sonra da 23/08/1998' de evlendik. 2002 yılının Kasın ayında da uğur böceğimiz biricik oğlumuz Atacanımız geldi ve mutluluğumuza mutluluk kattı. İyiki seni tanımışım Canım Kocacığım ve iyiki seni doğurmuşum uğurböceğim.

:)

mutlulugun daım olsun melahatcıgım deyıp bende kısaca anlatayım
    sene aralık 2001 ozamankı calıstıgım yerde ıcq serbest ıs dolayısıyla cok sık kullanıyoruz ve yanlıslıkla bır mesaj gelıyor bende cevap verıyorum
    arkasından uzun bır sure (yaklasık 5 ay)bırbırımızı gormeden ıcq ve telefonda cok guzel bır dostluk ve uzun sohbetler (fotograflarımızı bıle gormeden) ben ozaman avrupa yakasında oturuyorum esım anadolu yakasında
    sonra ben ıs degıstırıyorum ve anadolu yakasına tasınıyorum bır gece saat 22:00 sularında hadı gel senı cay ıcmeye gotureyım ben pekı gıdelım
    ogunden bugune tek askım esım ve bır yıl sonra ıkıncı tek askım nazlım
    hep bırlıkte mutlu mesut bır hayat
    benım hıkayemde boyle