Bu çocuk bana baba demeyecek yaaa….Özgür den başka…..
Dün eşimle ataberki yuvadan aldık..ben yuvanın önünde arabada bekliyorum eşim yuvanın kapısında oğlumu karşıladı….haberi yoktu benim geleceğimden..annesi kim geldi bak oğlum demesiyle..özgür..özgür..özgür demeye başladı…önce göremedi beni…sonra arabanın içinde görünce..özgür gelmiş..bak burada…
Arabaya bindi arkadan kulağımı çekmeye başladı diğer eliylede işaret ederek karşıdan gelen arabayı…çarpıcaksın arabaya çimdi.. çarpıcaksın arabaya çimdi diyeee…diyeee..eve kendimizi zor attık…..
Oğlum hiç büyümemiş gibi sanki….aman serpil ataberke bak…aman serpil düşecek….merdivenlerden aşağı inerken sabah serpil elini bırakma ataberkin diye peşlerinden koştum ama…Ataberk serpilin bir kat aşağısında tek başına iniyor bile….
Kapattım evin kapısını..güldüm…ben değişmesem bile oğlum değişiyor..büyüyor….galiba dedim…yok..yok..yanılıyom bende değiştim kapı gibi 83 kilo oldum….eşimin demesine göre 85 i geçersem boşanma sebebiymiş….güya beni kızdıracak ya..bende dedim seslice ha gayret özgür oğlum şunun şurasında3 kilo daha almana ne kaldı.)))).. ( hem askerde insan kilo almaz..olsa olsa bendekiler kas..kas…kas yaptım zannımca))))