Çok fazla olmasa da, erkek çocuklar için de modeller var.ASLIKACMAZ yazdı:
Hepsi birbirinden güzel Allahtan oğlum varda yapamadığım için üzülmeme gerek yok.
Çok fazla olmasa da, erkek çocuklar için de modeller var.ASLIKACMAZ yazdı:
Hepsi birbirinden güzel Allahtan oğlum varda yapamadığım için üzülmeme gerek yok.
Bu örgü modellerini interenette taramak büyük zevk benim için. Örmek de öyle. Keşke hepsini örebilsem! Şimdilik beş proje saptadık Alev'le birlikte. Ufak tefek değişiklikler yapacağız. Bugün iplik aldım. Bizim küçükhanım birinin renk tonunu beğenmedi. Canlı limom sarısı istiyormuş, benim aldığım solukmuş! Şu an lilâ rengi bir kasket örüyorum kendisine, tığla. Yanına kocaman beyaz bir çiçek örüp iliştireceğim.ebrusevval yazdı:
Sayenizde çok güzel modeller öğrendik teşekkürler hepside harika
Kübra bunlar müthiş şeyler resmen bittim.
Şimdi soru 1; netten örgü işleri satan bir adres biliyor musun? soru 2; ilk dersimize ne zaman başlıyoruz soru 3; eline hiç şiş almamış biri olarak kaç numara şiş, ne tür ip, nasıl bir model önerirsin ?
Yazan 3 yaşında 1 oğlu, 2,5 yaşında erkek yeğeni, 1,5 yaşında kız yeğeni, ve 1 ay sonra 3. yeğeni (erkek) kucağına alacak olan yasemin. Yani yapacak çok işim var.
örgü türü herşeyi seviyorum.gözümde her zaman daha kıymetliler.birde yapabilsem ah
hazır bebişte varken bir denesem iyi olur aslında
Oğlum doğduğunda bize de bir sürü örgüden ciciler geldi minicik. Ama benimki mayıs doğumlu, giyebileceği vakit gelene kadar küçüldü hepsi Bazen diyorum ikinciyi yaparsam eylüle ekime denk getireyim o bari giysin
ellerine sağlık
takip ediyorum bu forumu beğendiklerimi print ettim kayınvalideme giderken iplerle vercem
Nurayyyyy(ecceren) gel bak burda neler var.
Ben bittim bunlara, çocuk doğurasım geldi valla. ne şeker şeyler ya.
Nihayet bir kaç erkek modeli gördük
Bu erkeklere olur di mi?
bunun altındaki de yapılabilir bir model.
çok güzel şeyler bunlar..Aslında bu konuda çok beceriksiz biri olarak El işlerine bayıldım..Kayınvalidem ve Eltim bunları görmeleri gerekiyor.Süüüpeeerrrr devamını bekliyoruz...